Szerkesztővita:Hemibaba

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Teemeah 15 évvel ezelőtt a(z) Reklám témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Hemibaba!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide! Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon, melynek kialakításához segítséget itt találsz. (Írhatsz például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Timiş Volkan+Rüstü... üzcsi 2008. június 23., 21:16 (CEST)Válasz

Reklám[szerkesztés]

Szia, szeretnék szólni, hogy törlésre került a kerékpárüzletről szóló írásod. A Wikipdia sajnos nem tűr meg reklámot a felületén, az ilyen jellegű írásokat sárga oldalakon és egyéb, erre szolgáló honlapkon kell közzétenni, a Wikipédia többek között nem ingyenes tárhely és nem reklámfelület. Köszönöm, hogy nem töltesz fel többé ilyen jellegű tartalmat. Üdvözlettel, – Timiş Volkan+Rüstü... üzcsi 2008. június 23., 21:18 (CEST)Válasz

Szia, értékelem, hogy megpróbálod átírni, de így sem lesz jó... Egyrészt, a szótári jelentései nem ide, hanem a Wikiszótárba valók, másrészt ha egyértelműsítő lapot akarsz létrehozni, azt csak olyankor lehet, ha már valamelyik jelentés létezik (mondjuk ha van már szócikkünk a Maniac dalról), nem létező lapokra felesleges az egyértelműsítés... + megbújik benne a "kerékpárüzlet neve", ez meg reklám :) A wiki nem arany oldalak. :) – Timiş Volkan+Rüstü... üzcsi 2008. június 23., 21:22 (CEST)Válasz