Szerkesztővita:BJ

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Szajci 15 évvel ezelőtt a(z) tali témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves BJ!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide! Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon, melynek kialakításához segítséget itt találsz. (Itt írhatsz például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Szajci reci 2008. március 8., 17:21 (CET)Válasz

If You don't speak Hungarian, go here.

Rólad[szerkesztés]

Szia! Hova valósi vagy? Szajci reci 2008. március 8., 17:21 (CET)Válasz

Szia! Siklósi vagyok. Lenne kedvem egy-egy szócikk összekalapálására, de még nagyon ismeretlen a terep. János

Én meg szalántai. Örülök, hogy ismét egy baranyai van itt a wikin. Ha segítség kell csak szólj. Arra kérnélek, hogy nézegesd át Siklós szócikket, talán bővíteni is tudod. Szajci reci 2008. március 8., 17:32 (CET)Válasz

Az öröm kölcsönös. Szívesen megnézem a siklósi oldalt. Egyébként én most megpróbálok összeütni egy oldalt a magyar kikericsről, mert láttam, hogy nincs meg. A szöveg javarészt saját írásom (ilyesmivel foglalkozom egyébként is), és fotóanyagom is van hozzá. De egyelőre csak ismerkedem a Wikipédiával, amit amúgy igen hasznosnak tartok.

Á, látom már: a Siklós oldalon igencsak van mit dolgozni.

A családi cégecskénk oldalán (www.hirertek.hu) megnézheted a siklósi templomokról, illetve a környéken készült felvételeimet. A sazlántai katolikus templomról is van, csak az nincs ott fenn.

Jók a képek. Nem csinálod meg az userlapodat? Szajci reci 2008. március 8., 18:19 (CET)Válasz

De, csak egyelőre tobzódom a lehetőségekben. Azt hiszem, most egyelőre kiszállok, más dolgom van. Siklóst elkezdtem pofozgatni, nézd meg. Szia!

Azért írtam mégis pár szót magamról. Még egyszer minden jót, szia!

Oké. Köszi. Szia. Akkor majd a következő szerkesztéskor. Szajci reci 2008. március 8., 18:32 (CET)Válasz

Sablon[szerkesztés]

Szia! Kitennéd ezt az userlapodra: {{User lakhely|Siklós|kép=Siklós.jpg}}

Szajci reci 2008. március 16., 21:30 (CET)Válasz

Szia! Kitettem!

Köszönöm. Szajci reci 2008. március 20., 09:56 (CET)Válasz

Közben csiszolgattam kicsit a siklósi oldalt. Ahogy ráérek, építgetem tovább.

tali[szerkesztés]

Szia! Szeretnék egy pécsi wikitalit, ahol a baranyai wikisek találkoznak. Érdekelne esetleg ez? Ha igen, akkor leírnád az e-mail címedet, ahol gyakrabban el tudnálak érni? Szajci reci 2008. június 18., 08:45 (CEST)Válasz

Szia! Bocs, de a késői válaszból is láthatod, hogy a vártnál jóval kevesebb időm van a Wikipédiára. Az emilem: BENCSJANOS@FREEMAIL.HU. Üdv: János