Szerkesztővita:Attila-1994

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Teemeah 13 évvel ezelőtt a(z) Kép feltöltés témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Attila-1994!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide! Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! SyP 2008. február 22., 18:45 (CET)Válasz

Kép feltöltés[szerkesztés]

Szia! Az általad feltöltött Fájl:Orbanviktor.jpg kép leírólapját nem töltötted ki. Minden kép esetében oda kell írni, ki szerepel rajta, a kép forrását, szerzőjét, dátumát, és az engedélyt, ha van. Mivel a Wiki csak szabad tartalmakat gyűjt, a képekhez engedély szükséges (kivéve a közkincs képeket). Ha a képet nem te készítetted, akkor engedélyt kell kérned a szerzőjétől annak használatára. Ha te készítetted, akkor pedig neked engedélyezned azt. Ennek lépéseit a WP:OTRS oldalon megtalálod. Üdv. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2010. december 26., 20:51 (CET)Válasz

Szia, légy szíves ne tölts fel google-ben vagy weblapokon talált képeket. A Wikipédia nem olyan, mint más weboldal, mi itt komolyan vesszük a szerzői jogot, és minden engedély nélküli jogvédett képet eltávolítunk. A jogvédett képek ismételt feltöltése blokkal szankcionálható. Kérlek, hogy képfeltöltés előtt olvasd el a Wikipédia:Felküldési útmutató oldalt. Megértésed köszönöm. Xiǎolóng lángnyelv 2011. február 27., 19:37 (CET)Válasz