Szerkesztő:IRC-klikk~huwiki

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából


Rendes tagok[szerkesztés]


Levelező tagok[szerkesztés]


Tiszteletbeli tagok[szerkesztés]

A klikk éltetői[szerkesztés]

A klikk feltárja az igazságot![szerkesztés]

Mi is valójában a magyar Wikipédia tartalma?[szerkesztés]

Kétlábú nyúl[szerkesztés]

Elintéztük...

A Kétlábú nyúl (Lepus IRCklikkeus) az emlősök (Mammalia) osztályába a nyúlalakúak (Lagomorpha) rendjébe és a nyúlfélék (Leporidae) családjába tartozó faj. Vélhetően a közönséges Mezei nyúlból alakult ki.

Felfedezése[szerkesztés]

Felfedezése Mad. Dr. G-Man L.O.L.& L.M.A.O. nevéhez köthető, aki az alábbi szavakkal tudatta, hogy felfedezett egy új fajt:

g_ambrus: tegnap láttam nyulat két lábon járni

g_ambrus: legalább 3 lépést
g_ambrus: vadnyúl volt

Élete[szerkesztés]

Miután Mad. Dr. G-Man L.O.L.& L.M.A.O. kitanulmányozta a kétlábú nyulat, rájött, hogy annak alantas tervei vannak; Az emberiséget oly módon akarta veszélyeztetni, hogy kézmancsaival repülő kullancsokat dobál. (mikor két lábra felemelkedett, elülső két lába, ún. kézmancsokká alakult át, ami hasonló az emberi kézhez). Ezt megelőzvén Mad. Dr. G-Man L.O.L.& L.M.A.O. kiirtotta a fajt, még szaporodás előtt, majd megkapta a Nemzet hőse díjat. (Egyes zöld szervezetek ellenzik, hogy az állam támogatja azt az embert, aki elpusztított örökre egy fajt a földről. Azóta táboroznak a Kossuth téren.)

Azonnali(bb)[szerkesztés]

Csak az IRC-klikk tagjai képesek arra a bravúrra, hogy az azonnali törlésnél is azonnalibb módon töröljenek egy cikket vagy feleslegessé vált szerkesztői allapot.


Figyelünk téged ;)