Mujeres engañadas

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Mujeres engañadas
Műfajtelenovella

ÍróEmilio Larrosa
Ramón Larrosa
Alejandro Pohlenz
Saúl Pérez
RendezőSergio Jiménez
José Ángel García
FőszereplőLaura León
Andrés García
Arturo Peniche
Sabine Moussier
FőcímzeneLaura León - Mujeres engañadas

OrszágMexikó
Nyelvspanyol
Epizódok120
Gyártás
Vezető producerEmilio Larrosa
Forgatási helyszínMexikóváros
Részenkénti játékidőrészenként 41-44 perc
GyártóTelevisa
ForgalmazóTelevisa
Sugárzás
Eredeti adóLas Estrellas
Eredeti sugárzás1999. október 25.2000. április 7.
Kronológia
ElőzőInfierno en el paraíso
KövetkezőVilla Acapulco
További információk
SablonWikidataSegítség

Mujeres engañadas (magyarul: Megcsalt nők) egy 1999-2000 között készült mexikói televíziós sorozat, amit a Televisa készített.[1] A főszerepekben Laura León, Andrés García, Sabine Moussier, Arturo Peniche, Michelle Vieth, Kuno Becker, Elsa Aguirre és Eric del Castillo voltak, míg a gonosz szerepekben Susana González, Victor Noriega, Diana Golden és Raymundo Capetillo voltak.

Történet[szerkesztés]

A sorozatban négy pár körül zajlanak az események, akik ugyanabban a társasházban élnek. Kapcsolatukat a hazugság, hűtlenség és az ebből fakadó párkapcsolati és családi problémák jellemzik.

Az első pár Yolanda (Laura León) és Javier Duarte (Andrés García). Yolanda egy egyszerű származású nő, aki hozzáment a gazdag Javierhez, akinek két kamasz lánya van: María Rosa (Marisol Mijares) és Jessica (Anahí). Kapcsolatuk ideálisnak mondható, ám hamarosan kiderül, hogy Javier kettős életet élve, megcsalja feleségét Monica Romeróval (Diana Golden). A helyzetet tetézi, hogy Andrésnak Monicától van egy házasságon kívül született fia: Javierito.

A második pár Diana (Sabine Moussier) és Alejandro Lizárraga (Arturo Peniche). Diana egy hiú, önző nő aki, megszállottan keresi az örök fiatalság titkát. Alejandro ezzel szemben egy rendes, becsületes férfi, aki arról álmodik, hogy feleségével gyereke lesz. Diana megcsalja Alejandrót Pablo Renteríával (Victor Noriega). Amikor Alejandro rájön, hogy felesége Pablóval folytat viszonyt, bosszú akar állni rajta. Pablóról időközben kiderül, hogy valójában egy selyemfiú, aki pénzért más nőknek tesz kedvére.

A harmadik pár Paola Montero (Michelle Vieth) és César Martínez (Kuno Becker) fiatalok. Paola egy nagyon vallásos lány, aki Veracruzban él, míg César egy vonzó, fiatal férfi, aki számára dicsőség nőket meghódítani. César egyszer lefekszik Maru, amin Paola rajta kapja őket, és a lányt hibáztatja, hogy Césarra rámászott.

A negyedi pár César szülei, Cecilia (Elsa Aguirre) és Jorge Martínez (Eric del Castillo). Már harminc éve házasok, de kapcsolatuk teljesen ellaposodott. Jorge feleségét egy fiatal nővel, Sagrario Campuzano del Castillóval (Susana González) csalja meg.

Szereposztás[szerkesztés]

Érdekességek[szerkesztés]

Jegyzetek[szerkesztés]

  1. Mujeres engañadas (spanyol nyelven). alma-latina.net. [2002. december 16-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2016. április 13.)