Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2017-04-15

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Védett oldal[szerkesztés]

Megválaszolva. Ha további kiegészítést akarsz tenni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Azt szeretném megtudni, hogy van-e mód és lehetőség arra, hogy olyan oldalt tegyek védetté és csak általam szerkeszthetővé, amelyet nem én hoztam létre? Egy politikus személyi assisztense vagyok, ha kell ezt általa adott nyilatkozattal is alá tudom támasztani és szeretnénk, ha a jövőben a wikipedia oldalát - amelyet egy általunk nem ismert személy hozott létre 2007-ben - csak én szerkeszthetném. Minden megoldás érdekel, hogy miképpen lehet ezt megoldani.
Google-ben is itt az oldalon kerestem eddig ebben a témában, olvastam is, hogy hogyan tudom védetté tenni a saját oldalam, de sajnos az említett oldal nem általam lett létrehozva, viszont az állandóan keringő fals információk miatt szeretnénk saját kézbe venni, véglegesen.
Köszönettel,
Dobó Veronika
--Hepizorall vita 2017. április 15., 13:59 (CEST) hepizorall[válasz]


Erre a kérdésre válaszoltam Hepizorall vitalapján.--Linkoman vita 2017. április 15., 16:28 (CEST)[válasz]

Nem, ez ellentétes lenne a Wikipédia elveivel. Az adott politikus oldala nem az övé, nem az ő feladata azon változtatni. – Zimmy 2017. április 21., 10:43 (CEST)[válasz]