Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2017-02-01

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Adminsegély[szerkesztés]

Ez a kérdés még nyitott. Ha tudod a választ és a forrást is meg tudod adni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

A Wikipédián nem lehet két azonos nevű szerkesztő. De megkerestem azt, aki a választott néven regisztrált, és már átnevezték. Megnéztem a Wikipédia:Azonosító oldalt, és nekem az jött le, hogy admin tud segíteni ilyen esetben a regisztrációban. Na de hol találjak egyet?
(Elnézést, ha ez nem ide tartozik!)
--217.65.121.40 (vita) 2017. február 1., 13:35 (CET)[válasz]
válasz
1. lépés: regisztráld magadat, ha még nem tetted meg, akármilyen ideiglenes néven. Ez azért célszerű, mert akkor lesz saját „üzenőfalad”, vagyis párbeszédet tudsz folytatni velünk (az IP-cím általában nem stabil; ugyanis, ha újra rákapcsolódsz az internetre, a szolgáltatód szinte bizonyosan más IP-címet oszt ki a gépedre).
2. lépés: lépj be az adminok üzenőfalára, és ott add elő újra a problémádat, hasonlóan szerkesztve, mint itt (de kicsit több részlettel). Segíteni fognak. Az ideiglenes üzenőfaladon keresztül folyhat a párbeszédetek.
vitorlavita 2017. február 1., 13:56 (CET)[válasz]

Jászberény híres szülöttei[szerkesztés]

Megválaszolva. Ha további kiegészítést akarsz tenni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Azt szeretném megtudni, hogy miért nem szerepel a híres szülöttek között Sárközi István aki 1947-ben született a városban /labdarugó olimpiai aranyérmes,Mexikó 1968./Meghalt 1992-ben,a BP.Új köztemetőben nyugszik,rangjához méltóan.
Tudom volt egy TOTÓ botrány,de akkor is a város szülötte és híres ember.
Valamikor 1966-ban a jászberényi MB 1/B labdarugó csapatban kezdte.
Tisztelettel egy volt szintén Jászberény szülöte aki a 60-as években költözött el szintén egy jónevű sport egyesulethez.
--194.149.26.5 (vita) 2017. február 1., 13:52 (CET)[válasz]
válasz
Pótoljuk! Köszönjük az észrevételt! - vitorlavita 2017. február 1., 13:58 (CET)[válasz]