Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2011-09-21

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Balogh Zoltán családfája[szerkesztés]

Megválaszolva. Ha további kiegészítést akarsz tenni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Jó napot kivánok.
Balogh Zoltán vagyok, Deményházán születem 1941 feb. 22 - én. Szüleim Balogh Lajos és Márton Zsuzsána voltak. Azt szeretném megtudni, hogy ha tudnának segiteni adatokkal képekke vagy bármivel a szüleim és öseimmel kapcsolatba, nagyon hálás lennék. Meszire szakadtam a szülöi földtöl Svédországba élek és szeretném meg szerkeszteni a " családfámat". Édesanyám Abodi születésü rola és öseiröl semmit sem tudok szeretnám ha ezzen az ágon is segiteni tudnánnak. Két idösebb növérem volt akik tudtak volna segiteni valamivel de sajnos már nincsenek az élök sorába. Deményházán él Rebinéni, talán az utolsó ott élö rokonunk talán ö is tudna segiteni valamiben de többbször probáltam hivni de nem sikerült kapcsolatot teremteni.Elöre is hálásan köszönik minden fáradságót. Szeretettel üdvözlök mindenkit.
Zoltán – Aláíratlan hozzászólás, szerzője 217.76.60.89 (vitalap | szerkesztései) 2011. szeptember 21., 08:21

válasz:

Sajnos, ilyen kérésekre csak a sablonos választ tudjuk felelni (mivel mi „csak” egy lexikon vagyunk):
Mint mondtam, mi lexikon vagyunk, ezért van szócikkünk a szülőfaludról: Deményháza. Kattints erre a linkre! Ha elolvasod a cikket, a végén találsz linkeket... köztük a község honlapjáét is megtalálod! Érdemes végignézni e honlap minden zugát, hátha találsz benne olyan postacímet, e-mail-címet, ahonnan - írva nekik - talán hasznos választ is kapnál!
vitorlavita 2011. szeptember 21., 10:58 (CEST)[válasz]

seherezade[szerkesztés]

--83.166.211.187 (vita) 2011. szeptember 21., 11:15 (CEST)[válasz]
További információt szeretnénk a kérdezőtől: Mi a kérdés? Beírhatod, ha a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra kattintasz. Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Ez talán segít: Google keresés: seherezádé barricade breaker vita 2011. szeptember 21., 17:35 (CEST)[válasz]

Újra meg újra...[szerkesztés]

Megválaszolva. Ha további kiegészítést akarsz tenni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

mennyi nyelvre fordítoták le könyveit janikovszky évának????????

( Aláíratlan kérdés, kérdező: 86.101.89.253vita 2011. szeptember 21., 16:35 )

Nézd meg az írónő szócikkét, vagy keress rá a kérdésedre Google-ben. Az utóbbi napokban egyszer már megválaszoltam ezt a kérdést, és meg kell mondjam, nem vagyok hajlandó mégegyszer megválaszolni. Tanuld meg kezelni a Wikipédiát (a kereső mezőbe kell beírni a keresendő szócikk - jelen esetben Janikovszky Éva - címét), vagy legalább a Google-t. Még egy opció: görgess a lap tetejére, ugyanezen a Tudakozó oldalon a második kérdés azonos a tieddel. És légyszíves ne írj 8 kérdőjelet a kérdésed után mert felbosszantasz vele. Bunkóság.

Néhány ideillő sablon:

barricade breaker vita 2011. szeptember 21., 17:09 (CEST)[válasz]

Polypus hyperplasticus M72040 mucosae coli ascendentis[szerkesztés]

85.66.197.187 (vita) 2011. szeptember 21., 20:19 (CEST)[válasz]
További információt szeretnénk a kérdezőtől: Mi a kérdés? Beírhatod, ha a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra kattintasz. Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!
  • hyperplasticus polyp: egy jóidnulatú gyomordaganat. IDE KATTINTVA olvashatsz róla bővebben.
  • M72040: a fent említett jelenség SNOMED-neve. (forrás) (A Systemtized Nomenclature of MEDicine a legrészletesebb orvosi kódrendszer)
  • mucosae - a nyálkahártya idegenneve.
  • coli ascendentis: szintén egy rákkal kapcsolatos kifejezés.

Ha bővebb választ vársz, talán tedd fel a kérdésed. Nehéz így kikövetkeztetni, mit is szeretnél. De előre szeretném felhívni a figyelmedet, hogy

Sajnáljuk, de nem tekintjük, nem is tekinthetjük feladatunknak a jogi, orvosi, gazdasági vagy más, szakmai tanácsadást. Csak azt tudjuk ajánlani, hogy ilyen jellegű kérdéseiddel fordulj szakemberhez.

barricade breaker vita 2011. szeptember 21., 23:09 (CEST)[válasz]

A Keszi fiú szelleme[szerkesztés]

Szia! Megkérdezhetném, hogy miért szeretnéd mindenképpen ezt az anyagot a Wikipédiára feltölteni? Látom a Barnstar szócikkben már próbálkoztál vele, de azt Laszlovszky András visszavonta. Szóval a kérdésem még mindig áll: mit szeretnél te ezzel a szöveggel, miért szeretnéd, hogy a Wikipédián legyen? -- barricade breaker vita 2011. szeptember 21., 21:04 (CEST)[válasz]

Szárnypróbálgatás... Egy ingyenes blogoldal megfelelő. --Rodrigó 2011. szeptember 21., 22:47 (CEST)[válasz]