Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2009-10-26

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
belyeg
--62.68.175.173 (vita) 2009. október 26., 08:07 (CET)[válasz]
További információt szeretnénk a kérdezőtől: Mi a kérdés? Beírhatod, ha a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra kattintasz. Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Ne haragudj, de ez nem egy keresőprogram. Kérlek fogalmazd meg pontosan, hogy mi a kérdésed, mire vagy kíváncsi. Ennek hiányában sajnos nem tudunk segíteni. – Aláíratlan hozzászólás, szerzője Szalakóta (vitalap | szerkesztései) 2009. október 26., 14:30

Megválaszolva. Ha további kiegészítést akarsz tenni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Mit takar(jelent)az ,,élősakk"kifelyezés a sakkirodalomban ?
--95.85.155.84 (vita) 2009. október 26., 18:33 (CET)[válasz]

Erre majd csak november hatodika után válaszolunk, ugyanis addig kell beküldeni erre a pluszpontos kérdésre a választ az egyik lap sakkrovatánál. Karmelaüzenőlap 2009. október 26., 20:53 (CET)[válasz]

Ma reggel egy csípős megjegyzést kaptam a kérdezőtől, pedig ha egy kicsit körülnézett volna, akkor rájön, hogy tegnap este már vázlatos formában megírtam a témához tartozó cikket... :)
Írd be a Wikipédia ablakának jobb szélén található keresőablakba: élősakk , majd kattints arra a gombra a keresőablak alatt, ami így néz ki: Menj, és máris megtalálod a keresett cikk(ek)et.
Az üzenetedet kitörölték a járőrök, de én inkább helyreállítottam és levittem az üzenőlapom aljára. Nem vagyok sértődős.
Ha újra üzenni akarnál kedvetlen ismeretlen, akkor kérlek, hogy alulra írjad az üzenetedet, a Wikipédia vitalapjain ez így szokásos. Segítségül elég a vitalapon fölül a „+” fülre kattintani.
Ha pedig kiegészítést akarsz tenni valahol, akkor kattints a szakaszcím mellett a szerkesztés linkre.
Karmelaüzenőlap 2009. október 27., 09:31 (CET)[válasz]