Wikipédia-vita:Cikkértékelési osztályzások/Archív01

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Archive A cikkértékelés átalakításának archívumát (az oldalon használt sablonok, illetve a lap terjedelme miatti) technikai okokból itt lehet megtekinteni: Cikkértékelési osztályzások/Átalakítás

Az angol eredetiben van egy szint az "A" és "B" szint között: ez a "GA" - jó cikk szint. Ezt is bele kellene rakni, nem? Peterbud 2006. december 28., 10:17 (CET)

Nem, a GA = Good Article, a magyarwikin ez a kategória nem létezik. | Bennó  (idemondjad)/(mitművelt) 2007. március 6., 00:32 (CET)

Mér pont?

A színskála szimbolikájáról szabadna tudni valamit? Mert így tudatlan kívülállónak elsőre olybá tűnik, mintha planétás papagáj húzta vón ki, önnön képére és hasonlatosságára…--Mihasznay-Kibitz Godson fóruma 2007. március 6., 11:13 (CET)

Mi a fa az a (FA)?--Mihasznay-Kibitz Godson fóruma 2007. március 6., 11:19 (CET)

Minél alacsonyabb a frekvenciája (hosszabb a hullámhossza), annál gyengébb a cikk, mint az infravöröstől az ultravioláig. De lehet, hogy fordítva van, ma már semmiben sem vagyok biztos….

Ach so!... Egy kifordított szivárvány! De mintha az már foglalt lenne más büszkeségekre, nem?--Mihasznay-Kibitz Godson fóruma 2007. március 6., 11:39 (CET)
Az LMBT zászlóra gondolsz? Szerintem csak úgy és abban formában lehet levédve... --Burumbátor Burum kerekasztala 2007. március 6., 11:46 (CET)

FA= Featured Article. Lehet, hogy át kellene írni KC-re. --Burumbátor Burum kerekasztala 2007. március 6., 11:22 (CET)

Az A és a B pedig az article és, hmmm, a bérticle. --Burumbátor Burum kerekasztala 2007. március 6., 11:23 (CET)

Telepáttál: ez az középábécé lett volna a következő, ha bele nem telefonálnak...:)--Mihasznay-Kibitz Godson fóruma 2007. március 6., 11:25 (CET)

Nos: miért középen startolunk?--Mihasznay-Kibitz Godson fóruma 2007. március 6., 11:46 (CET)

Gyárökök! Nyitott ájtókat döngöltök. A magyarítást épp azért kezdtük, mert sületlenek voltak az izék, ahogy itt fent láccik. Zárójelben is csak azért közöljük, hogy össze lehessen vetni. Az FA-t nem fogjuk magyarítani, mert nem is használjuk. (különben is pfuj). :o) Asszem ki is szedem az alája írást. Színskála nagyon is nyitott kérdés, csak az a baj, hogy a fontossági skálának van fenntartva az egyre sötétedő árnyalatosítás. De egy szivárvány például tutijó ötlet. Én ehhez nem értek, csinyáljatok javallat!! | Bennó  (idemondjad)/(mitművelt) 2007. március 6., 11:51 (CET)

Tehát: a II. Rákóczi Ferenc szócikkre igaz az, hogyaszongya: "Határozott, világos, kiemelkedően hasznos cikk; olvasójának kimerítő választ ad. Nincs feltétlenül szükség további szerkesztésre, ha új ismeretek nem látnak napvilágot." Meg ugyanez igaz a Gén, vagy a Duna szócikkre is.

Ugyan mit lehetne ehhez hozzátenni?!:)--Mihasznay-Kibitz Godson fóruma 2007. március 6., 11:58 (CET)