Vita:Xabi Alonso

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Andrew69. 11 évvel ezelőtt a(z) Nemzetisége témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Labdarúgás témájú szócikkek (kitüntetett besorolás)
Sport témájú szócikkek (kitüntetett besorolás)
Életrajzi szócikkek (besorolatlan)

Takarítás kellene[szerkesztés]

Lektorálni kellene ezt a tagolatlan szöveget (előbb ír 2004-rőlé s csak utána születéséről, a san sebastiani" helyesírása nem sikerült, 2 hiba is van egy szóban). Ráadásul közhelyektől hemzsegő rajongói szöveg ez. Istenadta tehetség, "szerencsére" stb. - remek lehet a sportsajtóban, de nem egy lexikonban.
Az angol Wikiben az ilyesmit nem tűrik meg.
Saprű, lapát elő, és jó kis cikk lehet még ebből.--Lexi vita 2008. május 20., 19:02 (CEST)Válasz

UI: bizony, ezt a cikket még 2004-ben írtam, azóta rengeteget fejlődtem az nso-nál. A Konföd. Kupa adatbankban már egy jobb szöveg található. Bacskai János.

Fejlődtél az nso-nál? :-) Ott lehet fejlődni? Szerintem max. elbúvárosodni, de fejlődni tuti nem. - CFC vita 2009. július 20., 07:33 (CEST)Válasz

Nemzetisége[szerkesztés]

Szerintem hiányos az elején, hogy spanyol labdarúgó. Valahogy úgy kellene írni, hogy baszk spanyol labdarúgó, vagy hogy baszk származású spanyol labdarúgó, vagy spanyolországi baszk labdarúgó. Zsolt

Kösz az észrevételért, beírtam. Andrew69. 2012. július 2., 15:52 (CEST)Válasz