Vita:Vajda Gergely

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Sir Morosus 13 évvel ezelőtt

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Most Vajda Gergely (szócikkben) vagy Gregory Vajda (címben)? Pilgab üzenet 2010. március 6., 01:18 (CET)Válasz


Jelezni kellene, hogy benne van az angolban is (en.wikipedia), meg kellene egy egyértelműsítő lap a diszkográfiában szereplő Horváth Balázsról, mert itt a zeneszerzőről van szó, nem a politikusról, és most azt nyitja meg.

Persze az angolban is jelezni kellene, hogy benne van a magyarban; de mindezen általan leírtakhoz én nem értek. (Az angolban Gregory Vajda!!!)– Sir Morosus vita 2010. szeptember 17., 21:24 (CEST)Válasz

Név[szerkesztés]

A magyar wikiben jó lenne, ha az anyakönyvezett neve szerepelne. Átirányítani persze lehetne az Amerikában használt névről. – Kispados vita 2010. március 6., 08:14 (CET)Válasz