Vita:Vályi-Nagy Vilmos

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Pkunk 10 évvel ezelőtt a(z) Megjegyzések témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Tévedésből tettem ide az üdvözlősablont, bocsi. Pkunkpalackpošta 2014. április 13., 18:13 (CEST)Válasz

Megjegyzések[szerkesztés]

Kedves Szerkesztő, leszedtem az 'öncikk' sablont, mert igazából nem tilos öncikket írni. Másrészt, ha egy szerkesztőnév megegyezik egy államtitkár nevével, az még nem jelenti azt, hogy az államtitkár szerkeszti a cikket, tehát a személyazonosságról nincs módunk meggyőződni, de ez nem is áll szándékunkban. Tehát lehetséges, hogy más szerkeszti a cikket.

Másrészt, a szerkesztőnek tényleg nem ártana néhány próbát végezni, mielőtt a szócikket megalkotja a fő névtérben, pl. irányelvek, a képek, dokumentumhivatkozások beillesztésére vonatkozó technikák, stb. A próbacikkeket első nekifutásban allapon is lehet szerkeszteni, és amikor kész vagy jónak látszik, áthelyezni a fő névtérbe. Üdv, Pkunkpalackpošta 2014. április 13., 19:08 (CEST)Válasz