Vita:Tankcsapda (együttes)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Crystal Clear app kguitar.png Ez a szócikk témája miatt a Könnyűzenei műhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Bővítendő Ez a szócikk bővítendő besorolást kapott a kidolgozottsági skálán.
Nagyon fontos Ez a szócikk nagyon fontos besorolást kapott a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: Ary (vita), értékelés dátuma: 2011. május 1.
Könnyűzenei témájú szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Átirányítás[szerkesztés]

Két szócikk létezik a témában (Tankcsapda (együttes) és Tankcsapda), az egyiket át kéne irányítani. – HG vita 2009. április 9., 23:03 (CEST)

Diszkográfia[szerkesztés]

Szia! Ezeket az adatokat a Tankcsapda hivatalos oldaláról pofoztam helyre a tankcsapda.hu tankográfia menüjéből. Itt DVD-k és VHS-ek is szerepelnek ezeket is felpakolhatod.

Ez nem üzenőfal, de aláírás és megszólítás a minimum. Javaslom előbb olvasd el az új szerkesztőknek szóló intelmeket, mert most elefánt vagy a porcelánboltban! – Ary vita 2009. július 25., 20:34 (CEST)
Ha körülnéztél volna, láttad volna, hogy van egy külön a Tankcsapda-diszkográfia szócikkre mutató link, ott minden album, videó megtalálható. És mielőtt még azt is széttúrnád szólok, hogy szintén a Tankcsapda hivatalos diszkográfiája alapján készült, és a Baj van!! demó(!) csak 2002-ben jelent meg albumként. A Punk and roll és a Legjobb méreg közös cd-s megjelenése csak újrakiadás. – Ary vita 2009. július 25., 20:34 (CEST)

A reklám helye[szerkesztés]

Megoldva, kész, ok, stb. MegoldvaReklám ízű megfogalmazás kiszedve. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2012. december 15., 05:30 (CET)

"A trió új nagylemeze november 8-án jelent meg Rockmafia Debrecen címmel, és kizárólag a legnagyobb magyar olajvállalat benzinkútjain kapható."

Ez egy enciklopédia, ki kellene írni, hogy MOL. Most talán nyilvánvaló (nem, amúgy nem az), de évek múlva ne maradjon már homályban! Ennyi erővel a Mi a fasz van-t is ki lehetne cenzúrázni. 139.30.103.93 (vita) 2012. december 15., 04:22 (CET)

Nagyjából egyetértek a kritikával. Véleményem szerint viszont azt sem kell feltüntetni, hogy hol kapható, mivel ez enciklopédia, nem pedig reklámfelület. Ennek okán ezt a részt ki is vettem a szócikkből. Köszönet az jogos észrevételért. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2012. december 15., 05:30 (CET)
Az viszont fontos lehet, hogy saját kiadású lemez, a kiadók megkerülése miatt szokatlanul alacsony áron. (Ezzel is támadva a kiadók nézeteit, miszerint "meg kell fizetni az alkotókat", mert valójában az 5000 Ft-os árból maga az előadó 1000 Ft-ot sem kap meg.) Cikk is volt róla, hogy a kiadók ezt az alacsony árat rossz szemmel nézik. De most nem találom. (Ha más az IP, az előző voltam!) 139.30.105.228 (vita) 2012. december 17., 13:27 (CET)

Érdekes felvetés ez is, de szerintem az együttes szócikkébe ebből csak annyi való, hogy a lemez saját kiadású. A több inkább a lemez önálló szócikkébe tartózna/tartózhatna. Az együttes szócikkébe legfeljebb lábjegyzetben. De mindkét esetben erősen megforrásolva. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2012. december 17., 13:33 (CET)