Vita:Semjén Anita

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Nem ő volt Szilágyi János műsorvezető egyik felesége? fotó is van róla a Privát c. könyvében, ha jól emlékszem. Gyurika vita 2016. augusztus 24., 21:58 (CEST)

"televízióban mikor szerepelt? + amatőr agyonhangsúlyozása (kivágva: "Színészmesterséget nem tanult."" - az szerepel a forrásban, amit leírtam, beküldjem a fotót? Gyurika vita 2016. augusztus 25., 09:00 (CEST)

Az amatőr pont azt jelenti, hogy színészmesterséget nem tanult :-) OsvátA Palackposta 2016. augusztus 25., 09:15 (CEST)

Mintha nem tudnám, biztos egetverő probléma volt, hogy kétszer szerepelt az egész cikkben. De azt sem írja, hogy mikor szerepelt a tévében, akkor most költsek hozzá mint DD? Gyurika vita 2016. augusztus 25., 09:18 (CEST)

  1. Szilágyi János (újságíró)nál a Wikipédiában nem olvashatni Semjén Anitáról, aki amúgy igazán értékessé tette a Párbeszédet (persze Herskó és Sinkovits mellett).
  2. Ne költsél hozzá.
  3. Üdv: OsvátA Palackposta 2016. augusztus 25., 09:20 (CEST)
  1. 15 éve olvastam a könyvét, abból rémlik, de más is így emlékszik, de kéznél lévő forrás és oldalszám nélkül nem akartam beleírni.
  2. költői kérdés volt.

2016. augusztus 25., 09:32 (CEST)