Vita:Rümeysa szultána

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Jó lenne erre valami forrás, mert gyanítom, hogy az egész sztori a sorozatból van ideemelve, vagyis egy része fikció lehet... ó lenne, ha a sorozatrajongók megértenék, hogy a Szulejmán nem dokumentumfilm, hanem valós szereplőket alkalmazó fiktív történet.Xia Üzenő 2021. november 22., 13:01 (CET)Válasz

A törlési megbeszélés eredménye (2023. március)[szerkesztés]

Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: átirányítás lett. – FoBe üzenet 2023. március 31., 21:53 (CEST)Válasz

Rümeysa szultána[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztésemunkalapmunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a lap törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

A Szulejmán-szócikkrajzás újabb példája, majdnem teljesen biztosan nemlétező személy. Már megjelenésekor gyanús volt, de egy rakás másik wikin is volt cikke, mára azonban öt másik wikin törölték, közte az angol wikin is – a török wikin, úgy tűnik, nem is volt. Alensha 2023. március 25., 05:29 (CET)Válasz


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!