Vita:Podmaniczky Ágnes

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Linkoman 13 évvel ezelőtt a(z) Kivágott szöveg témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Untitled[szerkesztés]

"csak sejthetjük, hol járunk". Csak sejthetjük, hogy egyeseket miért nem érdekel, hogy lexikonban járnak.--Linkoman vita 2009. május 12., 14:20 (CEST)Válasz

Kivágott szöveg[szerkesztés]

A Wikipédia stílusával nem összeegyeztethető az alábbi tipikus mélatató szöveg, amelynek a forrása sincs megjelölve:

"Festészetében a részben ösztönszerű nonfigurativitás (gesztusfestészet) keveredik a figuralitással. Témaválasztásai változatosak, napjaink legfontosabb kérdéseit közelíti meg az egyéniségére is jellemző pozitív szemléletmóddal. A zsúfoltság és stressz, illetve ezek ellenpárjai állnak érdeklődésének középpontjában. Képei gyakran a stresszmentes pillanatokat őrzik meg. Legutóbbi időszakában leggyakrabban a korcsolyázás, a műjég kerül bemutatásra. A nézőpont kiválasztása a klasszikus tájképfestészet hagyományaira emlékeztethet, nála azonban a táj másodrendű. Csak sejthetjük hol járunk, sőt néhol már-már teljesen el is marad a környezet. A tér a perspektívában elhelyezett alakok segítségével rajzolódik ki előttünk. Képein az ember nem mint a természet ura kerül bemutatásra, és nem ő a főszereplő, hanem csak a természet egy része."

Már 1 éve tettem erre megjegyzést, de láthatóan hiába.--Linkoman vita 2010. július 27., 00:28 (CEST)Válasz