Vita:Monica Lewinsky

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

sablonok[szerkesztés]

üdv. A munkához szükségemlenne két sablonhoz. De a sablonok listáján nem találom őket. szerkesztés alatt és személy. Vannak ilyen sablonok? Ha igen mi a szintaktikájuk? --Monikalevinski vita 2011. december 31., 18:14 (CET)

Remélem[szerkesztés]

Remélem nem a név miatt, hanem a tartalom miatt volt a lap törölve. Kár lenne, ha az időmet beleölöm, aztán meg letörölnétek. --Monikalevinski vita 2011. december 31., 18:16 (CET)

Korábban azért töröltük, mert csak egy bugyuta trágárság volt beírva. Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2011. december 31., 18:18 (CET)

OK, csak elég ijesztő volt látni, hogy már egyszer törölték. Próbálok úgy dolgozni, hogy ne kelljen törölni :-). --Monikalevinski vita 2011. december 31., 18:55 (CET)

Véleménykérés[szerkesztés]

Szerinted vagy szerintetek. Legyen egy külön Monica Lewinsky-botrány lap? És ott legyen megírva a történet? Vagy ne legyen külön Monica Lewinsky-botrány lap, és az egészet itt írjuk meg? --Monikalevinski vita 2011. december 31., 18:48 (CET)

Ne legyen. Egyelőre koncentrálj az életrajzra. CsigabiSpiral jel.jpgitt a házam 2011. december 31., 18:50 (CET)

Viccelsz? A hölgynek az az életrajza, hogy volt a Monica Lewinsky-botrány. Monikalevinski vita 2011. december 31., 18:57 (CET)

Ja, bocs. Természetesen köszönöm a véleményed. Annyiban igazad van, hogy egy lapon is meg lehet írni. Monikalevinski vita 2011. december 31., 18:59 (CET)