Vita:Loverboy (Dr. Alban-dal)

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A törlési megbeszélés eredménye (2020. december)[szerkesztés]

Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Nem nevezetes: nincsenek megfelelő források, slágerlistás helyezést nem ért el. Törölve. – Crimeavita 2020. december 10., 11:49 (CET)Válasz

Loverboy (Dr. Alban-dal)[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztésemunkalapmunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a lap törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Nem nevezetes GhostDestroyer100 vita 2020. december 5., 19:14 (CET)Válasz

Ma Epikfél szerkesztő (akiről mostanra kiderült, hogy Sparhelt zoknibábja) törlésre jelölte ezt a lapot, mert szerinte nem nevezetes. Bár eddig nagyon ritkán értettem egyet Sparhelttel, plusz nem tudtam, hogy Epikfél őt rejti (bár minimum gyanús kellett volna hogy legyen, hogy egy nemrég regisztrált szerkesztő rögtön megtalálja a törlésre jelölt lapokat és még tud is tmb-t indítani), abban egyetértettem vele, hogy nem nevezetes ez a dal. Nem került fel slágerlistára, források nem megfelelőek. GhostDestroyer100 vita 2020. december 5., 19:15 (CET)Válasz

 törlendő Nem nevezetes. – FAdamus vita 2020. december 8., 15:21 (CET)Válasz


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!