Vita:Kovács Nóra

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Crystal personal.svg Ez egy életrajzi szócikk.
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Életrajzi szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

A művésznőt nem csak a szinkronból ismerjük. Javaslom kiegészíteni a cikket például az ajánlott Színházi Adattárból. És hát jó lenne leíró rész, kategória és sorolhatnám. Ha szükséges szívesen segítek. Annyi időm nincs, hogy kiegészítsem ezt a 10%-os készültségi fokú cikket! Azt is tisztázni kellene, hogy filmeknél jelzett évszám a bemutató és nem a szinkronizálás éve. Érdekes lenne kilenc évesen Sophia Lorent szinkronizálni. --Kispados vita 2011. szeptember 9., 23:22 (CEST)--Kispados vita 2011. szeptember 9., 23:14 (CEST)