Vita:Filmbarátok Podcast

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Hungarikusz Firkász 10 évvel ezelőtt a(z) Törlési megbeszélés jegyzőkönyve témában

Ne töröljétek! Hasznos! Wikirevaló!– Aláíratlan hozzászólás, szerzője 195.38.102.252 (vitalap | szerkesztései)

Törlési megbeszélés jegyzőkönyve[szerkesztés]

Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: A nevezetessége nem lett alátámasztva. A Pokémon-teszt jellegű hozzászólások és a személyeskedések nem támasztják alá a nevezetességet. A szócikk törölve. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2013. június 29., 12:44 (CEST)Válasz

Filmbarátok Podcast[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztésemunkalapmunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK) Nem találtam rá független forrásokat, nem nevezetes, youtube-os linkek tömkelege (a WP nem linktár) és önreklám. Tomcsy üzenet 2013. június 16., 14:37 (CEST)Válasz

Én úgy gondolom, nem kéne törölni ezt a lapot. Híresnek elég híres, és a hallgatóknak segítséget nyújthat a a részek megtalálásában. Üdv: Clive Tharwen– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Clive Tharwen (vitalap | szerkesztései)

  •  törlendő: valószínűtlen, hogy egy podcast önmagában wikiképes. pláne jogsértő eltávolított tartalommal. Facebook-rajongás ma még nem a mi fogalmaink szerint nem jelent nevezetességet. (A híresség, az más tészta). OsvátA Palackposta 2013. június 18., 08:36 (CEST)Válasz

Szerintem elfér. Erősen hasonlít egy rádióműsorhoz, csak a közzététel módja más. Ilyen alapon a Bumeráng lapja is törölhető lenne. - Smoke, 2013. június 21., 08:07 (CEST)– Aláíratlan hozzászólás, szerzője 178.164.239.221 (vitalap | szerkesztései)

Nekem mint később csatlakozott rajongónak rengeteg segítséget a wiki oldal. Megkérdezhetem, hogy milyen eltávolított jogsértő tartalomról van szó?– Aláíratlan hozzászólás, szerzője 78.0.194.4 (vitalap | szerkesztései)

NEM történt semmilyen jogsértés. Egy hibának köszönhetően lett eltávolíttatva a letöltés egy fájlcserélő portálról (Mediafire), amit hetekkel később be is ismertek és újra megkapta a jogosultságait. Nem értem, miért kellene törölni az oldalt, ha már valaki ennyit dolgozott rajta. -Kwyjibo 2013. június 23– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Kwyjibo (vitalap | szerkesztései) Teljesen felesleges törölni mert nagyon hasznos ez a lap a később becsatlakozottak számára. Amúgyis mit számít plussz egy lap a wikin? – Aláíratlan hozzászólás, szerzője 80.99.178.78 (vitalap | szerkesztései)

Az internetes újságírás, kritikafogalmazás új fajtáját képviselő, viszonylag nézett, hallgatott amatőrök által készített műsorsorozat, ami konkrét szerzői jogot nem sért. Az internet világában nevezetességről kifejezetten nem lehet beszélni, viszont az érdekességeket ildomos megtartani. A tevékenységük ugyanakkor példaértékű. Ricz 2013. június 29., 05:04 (CEST)

 megjegyzés Miután megszaporodtak az anonok és már első szerkesztésként is ide találtak, felhívnám a figyelmet számukra, hogy itt nem szavazás folyik, hanem érvelni kell amellett, hogy a wikipédia irányelveinek megfelel-e a cikk vagy sem. Érvelések hiányában akárhány pozitív kicsengésű hozzászólás mellett is fennállhat, hogy a lap törlésre kerül. --Tomcsy üzenet 2013. június 29., 05:25 (CEST)Válasz

Valamint a WP:T irányelvei szeint:

  • A szavazási és megbeszélési irányelvek rendelkezéseinek megfelelően a törlési megbeszéléseken csak az vehet részt, aki
  • három hónapnál régebben regisztrált,
  • és a három hónap alatt legalább 100 számbavehető szerkesztése volt.

Ennek megfelelően az anonok (kivéve azt, aki a cikket létrehozta), valamint

sem vehetne részt a megbeszélésen. --Tomcsy üzenet 2013. június 29., 05:25 (CEST)Válasz

Végeztem egy minimális utánajárást, és észrevettem, hogy például az X Faktor minden verziója (Országonként) fent van a Wikipédián, az American Idolról is van egy nevetséges oldal. Szerintem azoknak sincs semmivel több joga arra, hogy fent maradjon. Ha úgy vesszük, mindkettő egy brand, amely ciklikusan új részt jelenít meg, az, hogy hányan nézik és hogy más a közzététel módja pedig nem értem, hogy miért eredményezné azt, hogy az egyik maradhat, a másik nem. Arról nem is beszélve, hogy a hasonló showműsorok esetében utólag a kutyát nem érdekli, hogy az előző évadokban mi történt, itt azonban részről részre fel van sorolva, hogy mely filmekről melyik részben ki beszélt (ami megjegyzem hatalmas munka, mert az első néhány rész leírásában benne sincsenek a filmcímek, végig kellett őket hallgatni újra, hogy ki tudja írni őket a kedves szerkesztő.) Szóval alapból nevetséges, ez egyáltalán nem egy linktár, a linkek csak azért vannak ott, hogy miután az új néző megtalálta, hogy melyik film érdekli, ne kelljen YTn keresgélnie, hanem egy kattintással elérhesse. Tehát még egyszer elismétlem, a linkek ezen az oldalon sokadlagos elemek, a lényeg az adások tartalmának részletes és pontos leírása, amely nagy segítséget nyújt az új nézőknek. – Aláíratlan hozzászólás, szerzője 85.67.84.204 (vitalap | szerkesztései)

Mi az Tomcsy, fáj a Podcast sikere és most el akarod őket tüntetni wikipédiáról? Annyira szánalmas a magyar mentalitásod. Ha neked nem jó akkor másnak se legyen, mi? Csak azért mert te tájékozatlan vagy és nem tudod hasznát venni ennek az oldalnak, másoknak még hasznos lehet. Nem tudom elhinni, hogy nincs jobb dolgod, mint itt wikipédián magyarázni a nyár közepén és amellett kampányolni, hogy töröljenek egy olyan oldalt amiről nem is tudsz semmit. ///Wilson– Aláíratlan hozzászólás, szerzője 81.183.143.74 (vitalap | szerkesztései)

Szerintem nem kéne törölni. Ahogyan mások is írták, akkor ennyi erővel egy rádiós műsor WP oldala is törölhető. Én sem hallgattam Bumerángot.. Attól, hogy valamit valaki nem ismer nem kell lehúzni, mert hú a jutubon van. A wikipédia egy enciklopédia. Ha valaki valamiről meg akar tudni valamit, akkor feljön ide és tájékozódik. Ez történik ebben az esetben is. Ha valaki nem ismeri még említés szintjén sem a podcastet, akkor egyszerűen reklámozni sem tudná ez a wiki oldal. Arról nem is beszélve, hogy szerintem a linkek 80%-a a lapon nem youtube oldalakra mutat, hanem pl. volt olyan igényes aki létrehozta a lapot, hogy a dátumokat is belinkelte. Szóval a 2012 május az évre és a hónapra ugrik. Ez egy jó cikk, amivel a készítője sokat bajlódott, nem kéne törölni. M.– Aláíratlan hozzászólás, szerzője 31.24.186.86 (vitalap | szerkesztései)


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!