Ugrás a tartalomhoz

Vita:Fesztivál Plusssz

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Pallerti 12 évvel ezelőtt a(z) Törlési megbeszélés eredménye (2012. február) témában

Törlési megbeszélés eredménye (2012. február)

[szerkesztés]

Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény:a közösség döntésének értelmében törölve. – PallertiRabbit Hole 2012. február 25., 22:50 (CET)Válasz

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztésemunkalapmunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)

Műsorfüzet OsvátA Palackposta 2012. február 19., 20:40 (CET)Válasz

Ebben az állapotában az.  törlendő. – PallertiRabbit Hole 2012. február 19., 20:59 (CET)Válasz

Nem értem a szerkesztőtársat. Volt polémiánk, hasonló elv alapján írt más cikkével is. Megbeszéléseink alapján úgy tűnt sikerül együttműködnünk. A közös munkát rövid idő után félbeszakította és most folytatja a műsorfüzetek bemásolását. Ma ez már a második.
Vitánk a következő vitalapokon olvasható:
Jelenleg is dolgozom két megmentett cikk szerkesztésén. A dolog pozitívuma, hogy közben sikerült kapcsolatot teremteni a Fővárosi Nagycirkusszal. Sikerült lektoráltatni a cikkeket, kaptunk jogtiszta logókat (korábban ezek törölve lettek), remény van arra is, hogy segítenek kapcsolatot teremteni fotóművészekkel is.
Javaslom megtekinteni a Magyar Nemzeti Cirkusz történetét is. A szerkesztőtársunk indoklás nélkül visszaállította, a hasonló formában készült szócikkének módosításait.
 törlendő A cikk törlését ezek alapján javaslom. Egyszerűen nincs időm, hogy megmentsem őket. Lenne ötletem, de sajnos nem tehetem. --Kispados vita 2012. február 19., 21:13 (CET)Válasz

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!