Vita:Feri naplója a karantén idején

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Apród 3 évvel ezelőtt a(z) Jogsegély témában

Jogsegély[szerkesztés]

{{Jogsegély}}(?)

Kedves Adminok!

A szócikk törölve lett szerzői jogok megsértése miatt, azonban én a könyv szerzőjének kérésére hoztam létre az oldalt.

Milyen módon, és hol szükséges ezt igazolnom?

Köszönöm. – Aláíratlan hozzászólás, szerzője 9ImRebecca7 (vitalap | szerkesztései) 2020. június 25., 10:08 (CEST)Válasz

@9ImRebecca7: A szöveg szerzőjének kell beküldeni a permissions-hu@wikimedia.org e-mail címre egy írásos engedélyt, amiben arról nyilatkozik, hogy jogosult az engedélyt megadni, illetve engedélyezi a Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 4.0” (CC BY-SA 4.0) licenc alatti publikálást. Íme egy formalevél:

Címzett: permissions-hu@wikimedia.org


Kijelentem, hogy az alábbi szöveg szerzői jogainak tulajdonosaként jogosult vagyok a szöveg szerzői jogairól nyilatkozni:

  • <<a szöveg webcíme vagy bármilyen más egyértelmű meghatározása>>
  • <<a szócikk, amiben a szöveg felhasználásra kerül(t)>>

Beleegyezem, hogy a szöveg a Wikimédia-projektek oldalain a „Nevezd meg! – Így add tovább! 4.0” (CC BY-SA 4.0) licenc alatt kerüljön közzétételre.

Ezzel hozzájárulok, hogy a szöveget bárki szabadon felhasználja, illetve módosíthatja is, amennyiben betartja ezen licenc és az egyéb jogszabályok szabta feltételeket. A hozzájárulás nem korlátozódik a Wikipédiára, vagy az ahhoz kapcsolódó oldalakra.

Jelen engedélyemmel szerzői jogaimról nem mondok le, de a mások által végzett módosítások nem lesznek nekem tulajdonítva.

Elfogadom, hogy ezt a beleegyezésemet nem vonhatom vissza. Tudomásul veszem, hogy a szöveget a Wikimédia-projektek nem biztos, hogy örökké megőrzik.

[Dátum]
[A szerzői jog tulajdonosának neve]



--Pallertithe cave of Caerbannog 2020. június 27., 20:00 (CEST)Válasz

Megjegyzés: akár a könyv szerzőjének kérésére hozta létre, akár nem, a beírt szöveggel az is probléma, hogy a beírt szöveg nem hasonlít ilyen formában egy wikipédiás szócikkhez. Apród vita 2020. június 27., 20:28 (CEST)Válasz