Vita:Csalog Zsolt

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Tgr 14 évvel ezelőtt a(z) A Tudakozóból idemásolva témában
Ez a szócikk témája miatt az Irodalmi műhelyek érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Irodalmi témájú szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Gratuláció[szerkesztés]

Gratulálok a szócikkhez.– Mártiforrás 2008. február 2., 14:09 (CET)Válasz

A Tudakozóból idemásolva[szerkesztés]

A Tudakozó 2009-12-27-i egyik beírását másoltam ide - jeleztem a beírónak, hogy a szócikk írói felveszik vele a kapcsolatot ( vitorlavita 2009. december 27., 11:48 (CET)):Válasz

Nevem Dr. Bognár Éva. Csalog Zsolt utolsó feleségeként bánatosan olvasom 1997-ben meghalt második párom, a Wikipédián megjelent életének történetét. S bár meglehetős régen (20 éve) használok számítógépet, mégsem jöttem rá (lehet, hogy türelmetlen vagyok?), HOGYAN tudom megváltoztatni azokat a valótlanságokat, melyek Csalog Zsolt életében NEM ÚGY és NEM AKKOR történek, amint az megjelent ezen a honlapon. SEGÍTSÉG!

<!- itt vannak dr. Bognár Éva elérhetőségei ->

--Dr. Bognár Éva vita 2009. december 27., 06:48 (CET)Válasz

1. válasz, Vitorla:

Ezt a beírásodat átmásolom a Csalog Zsolt-szócikk vitalapjára. A szócikk írói - gondolom - ennek nyomán előbb-utóbb fel fogják venni veled a kapcsolatot! - vitorlavita 2009. december 27., 11:35 (CET)Válasz

2. válasz, Karmela:

Ha úgy tetszik, akkor egészítsd ki a cikk vitalapjára írottakat (alul) a te megjegyzéseiddel is. Akik a cikket eddig szerkesztették, azoknak a cikk vitalapja is rajta van a figyelőlistájukon, és ha még aktívak a Wikipédiában, reagálni fognak a megjegyzésedre magán a vitalapon.
Ha azonban a cikk helyesbítését a saját kezedbe szeretnéd venni, akkor az így megy:
A technikai része nem nehéz a dolognak:
  1. a megváltoztatandó szakaszban a szakaszcím mellett rákattintasz arra, hogy szerkesztés,
  2. átírod a szöveget,
  3. ellenőrzöd a változtatást az Előnézet gomb segítségével,
  4. kitöltöd az összefoglalót, és
  5. rákattintasz arra a gombra, ami így néz ki: Lap mentése
  6. Amint egy járőr megnézte a változtatást és látta, hogy nem vandálkodásról van szó, mindenki az új változatot fogja előszörre is látni. (Amig egy járőr nem tekintette meg, addig a régi változat látható előszörre, és csak egy további kattintás után az új.)
A nagyobb gond nem a technikai, hanem a források bemutatása.
  • Könnyű dolgod van, hogy ha amit be szeretnél írni, az egy valamilyen jól hozzáférhető helyen már publikált adat. Például ha az adat valamilyen folyóiratban megjelent (ezek a könyvtárakban hozzáférhetőek), vagy az adat a világhálón is hozzáférhető egy olyan lapon, ami az enciklopédia számára elfogadható forrás.
Ezekben az esetekben magába a szövegbe a megváltoztatott hely mellé <ref> és </ref> közé írd oda, hogy mi ez a forrás. Amit a <ref> és </ref> közé írtál, az a lábjegyzetben fog megjelenni.
  • Nehezebb a dolog, ha olyan adatokról van szó, aminek a dokumentumai a te kezedben vannak. Ha a dokumentum nyilvánosságra hozható, akkor töltsd föl a Wikipédiába, és a föltöltött fájlra hivatkozzál a ref-ek között.
  • Még nehezebb az ügy, ha a dokumentumaid nem nyilvánosságra hozhatóak. Ha ezek bizalmas kezelését kívánod, akkor írjál egy e-mailt a info-hu (kukac) wikimedia.org címre.
Ha olyan megjegyzést találtál a szövegben, ami szerinted megkérdőjelezhető, és ez az adat nincs forrással alátámasztva, akkor írjad a kérdéses szöveg elé: „{{forr|”, utána pedig „}}”.
Például:
 szövegszöveg {{forr|kérdésesszöveg}} szövegszöveg
Ez lesz belőle:
szövegszöveg kérdésesszöveg[forrás?] szövegszöveg
Ha az így megkérdőjelezett szövegeket hosszabb időn keresztül sem egészíti ki senki megfelelő forrással, akkor el lehet távolítani.
Karmelaüzenőlap 2009. december 27., 12:37 (CET)Válasz

Levél ment, Tgr:

Megírtam neki a vitalapok működését és az OTRS címét. – TgrvitaIRCWPPR 2009. december 28., 13:18 (CET)Válasz

Forrás ellenőrizhetősége[szerkesztés]

Lenszkij (vita | közrem. | törölt szerk. | log | blokk log | jogok | blokk | statisztika | CentralAuth) [1], [2], [3], [4] kiegészítéseit egyelőre töröltem a cikkből, amig nem tisztázott, hogy a megadott források ellenőrizhetőek-e. Lásd: Wikipédia:Ellenőrizhetőség.

Az ilyen jellegű adatok anonimizálás nélkül csak a kutatók és az érintettek számára hozzáférhetőek. Itt nyilvános publikációra kellene hivatkozni.

Karmelaüzenőlap 2009. december 28., 13:01 (CET)Válasz