Vita:Adamovich József

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Crystal personal.svg Ez egy életrajzi szócikk.
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Életrajzi szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Törlési megbeszélés eredménye[szerkesztés]

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Megmaradt. ✮ Einstein2 vitalap 2013. április 21., 18:59 (CEST)

Adamovich József[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztésemunkalapmunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)

Falusi plébánosok nem szokták megütni a nevezetességi szintet. Ő annyiban érdekes, hogy ő volt a tiszaeszlári pap a Solymosi Eszter-ügy idején, és írt erről két cikket, de ezt bőven elég a vérvád cikkében megemlíteni. Gondolom, erről az ügyről rengetegen írtak cikket, ez még nem minősül írói munkásságnak. Alensha 2013. április 4., 01:59 (CEST)

hát, ha semmi mást nem tudni róla, én is amellett vagyok, hogy összevonandó a másik szócikkel. Teemeah KPop.png Üzenő 2013. április 4., 09:15 (CEST)

Symbol keep vote.svg maradjon A KatLex is említi. Rezeg a léc, de szerintem megvan a nevezetesség. --Malatinszky vita 2013. április 4., 14:43 (CEST)

Symbol keep vote.svg maradjon A cikkei címén kívül vannak életrajzi adataink is róla, tehát nem csak egy felsorolásszerű említés van róla a forrásokban. --Hkoala Pesce(Simbolo).jpg 2013. április 4., 15:11 (CEST)

  • Symbol opinion vote.svg megjegyzés mindenki nevezetes, aki írt már életében két olvasói levelet lapokba? az életrajzi adatok megléte szerintem nem sokat nyom a latban, a 19. században már elég pontosan vezették az anyakönyveket, gyakorlatilag mindenkiről ki lehet deríteni, mikor és hol született. Alensha 2013. április 4., 17:55 (CEST)

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!