Vita:Ókovács Szilveszter

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Totya 16 évvel ezelőtt a(z) A lista témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

a felesége nevét lehet tudni, ha már a szakmáját tudjuk? – Aláíratlan hozzászólás, szerzője 80.99.50.25 (vitalap | szerkesztései)

A lista[szerkesztés]

Volt a cikkben egy hosszú lista, amit így ömlesztve feleslegesnek éreztem, de hogy mégse legyen az enyészeté átteszem ide. Totya (vitæ) 2007. szeptember 24., 05:29 (CEST)Válasz

Dirigálta többek között Kocsis Zoltán, Medveczky Ádám, Héja Domonkos, Ligeti András, Gál Tamás, Strausz Kálmán, Vashegyi György, Németh Pál, Alpaslan Ertüngealp, Rácz Márton és Kovács László, egyebek mellett a Nemzeti Filharmonikusok, a Magyar Állami Operaház Zenekara, a Danubia Szimfonikus Zenekar, a MATÁV, a MÁV és a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarai és utóbbi Énekkara, az Orfeo Zenekar és a Purcell Kórus, a Cappella Savaria és a Savaria Barokk Zenekar, a Szombathelyi, a Szolnoki, a Miskolci, a Győri és a Debreceni Filharmonikus Zenekarok, a Liszt-Wagner Zenekar és a Debreceni Kodály Kórus élén. 2001 és 2004 között a Magyar Állami Operaház tagja, kommunikációs igazgató. A Filharmónia felkérésére rendszeresen vezet ifjúsági hangversenyeket a budapesti Zeneakadémián.