Végtelen világok

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Végtelen világok
(Crossworlds)
1996-os amerikai film
RendezőKrishna Rao
Műfaj
Főszerepben
ZeneChristophe Beck
Gyártás
GyártóTrimark Pictures
Ország Amerikai Egyesült Államok
Nyelvangol
Forgalmazás
Bemutató1996
További információk
SablonWikidataSegítség

A Végtelen világok (eredeti cím: Crossworlds) 1996-os sci-fi film Rutger Hauer, Josh Charles, Andrea Roth, Stuart Wilson és Jack Black főszereplésével. Rendezője Krishna Rao. A speciális effekteket a Digital Drama készítette. A filmet Los Angelesben, Lone Pine-ban és a kaliforniai El Mirage Dry Lake-ben forgatták.

A filmet 1996. február 14-én mutatták be.

Egy fiatalember a jó és a rossz közötti egyetemes csata közepén találja magát, egy transzdimenzionális helyen. Csak apja titokzatos kristály medálja és a hozzá tartozó elveszett jogar garantálhatja a győzelmet.

Cselekmény[szerkesztés]

A főiskolás Joe-t belekeveredik egy harcba, ahol meg kell mentenie a világot a főellenség Ferris ellen. Joe örökbecsű medálja történetesen egy jogar kulcsa, amely egy másik dimenzió, a Keresztvilágok kapuit nyitja meg. Amikor Laura megjelenik, hogy ellenőrizze a kulcsot, és Ferris banditái támadásba kezdenek, a félig visszavonult kalandorhoz, A.T.-hez futnak segítségért és útmutatásért.

Szereplők[szerkesztés]

Kritika[szerkesztés]

A Creature Feature 5-ből 2 csillagot adott a filmnek, mivel az alacsony költségvetést hátránynak találta.[1]

Fordítás[szerkesztés]

  • Ez a szócikk részben vagy egészben a Crossworlds című angol Wikipédia-szócikk fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.

Jegyzetek[szerkesztés]

  1. Stanely, J. (2000) Creature Feature #rd Edition

További információk[szerkesztés]