Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:Vidazo

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Texaner 9 évvel ezelőtt a(z) Wikimedia CEE Spring 2015 témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Vidazo!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon vagy a tudakozóban érdeklődhetsz. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a Wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Ha szeretnél egy segítőt a Wikipédiával való megismerkedéshez, megkérhetsz egy mentort. Csak Kattints ide!, és kövesd a megnyíló szerkesztőablak fölötti útmutatást.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Vidazo vita 2007. december 31., 00:39 (CET)Válasz

Wikimedia CEE Spring 2015[szerkesztés]

Szia, szeretném felhívni a figyelmed a decemberi kievi Kelet és Középerópai Wikimédia konferencián elhatározott és meghirdetett meta:Wikimedia CEE Spring 2015/Wikimedia CEE Spring akcióra.

A projekt lényege, hogy az egyes országok Wikipédiás közössége által az adott ország szempontjából fontosnak tartott cikkek (maximum 200) lehetőség szerint minden CEE orszá Wikipédiájában megírásra, illetve lefordításra kerüljön.

Ismeretem szerint te örökbefogadtad Görögországot, ezért gondolom érdekel, hogy az görög wikipédisták milyen cikkek fordítását javasolják, és esetleg részt is tudsz venni ebben a munkában.

--Texaner vita 2015. február 16., 20:38 (CET)Válasz