Szerkesztővita:Ryanzell

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt FoBe 5 hónappal ezelőtt a(z) A Csacska angyal epizódjainak listája témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Ryanzell!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a segítség lapokon, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! nagytibi üzen, ? 2006. szeptember 22., 09:42 (CEST)Válasz

Szerkesztés az allapon[szerkesztés]

Kedves Ryanzell!

Engedd meg, hogy javasoljak egy szerkesztési módszert, ami sokunknak bevált már itt a Wikipédián. Nagyobb cikkeket szinte lehetetlen „egy szuszra” megírni, ugyanakkor az sem jó, ha félkész, vázlatos cikkek jelennek meg a Wikiben. Érdemes ezért egy allapodon (pl. User:Ryanzell/Munka) elkezdeni a szócikk megírását, majd amikor kész vagy, akkor átmásolni vagy átmozgatni „éles” szócikknek. Ez azért is jó, mert így nyugodtan próbálkozhatsz, ez egyfajta Homokozó.

Az első cikked írása előtt érdemes még a témában írodott hasonló cikkeket is megnézni, hogy formailag hasonlót készíts te is, ami az egységesség miatt fontos.

További jó szerkesztést! Üdv, Totya (vitæ) 2007. január 26., 11:34 (CET)Válasz

A Csacska angyal epizódjainak listája[szerkesztés]

Üdv Ryanzell! Értesítelek, hogy az általad létrehozott A Csacska angyal epizódjainak listája lapról megbeszélés kezdődött a Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/A Csacska angyal epizódjainak listája oldalon. Ha részt kívánsz venni a megbeszélésben, nem tartod indokoltnak a jelölést, vagy megjegyzést szeretnél tenni, azon a lapon megteheted. Valószínűleg nagyban megkönnyíti a megbeszélést, ha ellenőrzöd a cikk tárgyának nevezetességét, a források mennyiségét és minőségét, és a cikk nézőpontjának semlegességét. Köszönöm a figyelmedet és jó szerkesztést kívánok! FoBe üzenet 2023. december 10., 10:52 (CET)Válasz