Szerkesztővita:Rabyn

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Pilgab 16 évvel ezelőtt a(z) mentorság témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Rabyn!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid megjelölésére!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~. Ha kérdésed van bizalommal fordulj hozzám ITT a "+" gombra kattintva a vitalapom tetején.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! --Pilgab üzenet 2008. január 4., 15:54 (CET)Válasz

mentorság[szerkesztés]

Szia! Mentort kerestél, miben segíthetek? Pilgab üzenet 2008. január 4., 15:55 (CET)Válasz

Szia! Szeretnék egy új lapot létrehozni. Egy civil kezdeményezésből létrejött kis múzeumról van szó. Kísérleteztem kicsit a homokozóban. Hogyan kezdjek az új laphoz? Némi információt és néhány képet szeretnék feltenni. Köszi: Rabyn

Itt az új lap létrehozása nagyon részletesen le van írva, talán túlságosan is :) : Wikipédia:Hogyan írj új lapot. Röviden: keress rá a bal oldali keresést használva, ha nincs olyan szócikk akkor meg fog jelenni az új ablak bal felső sarkában pirossal írva. Ez itt a wikipédiában mindig az olyan belső hivatkozáskra utal amelyekhez még nincsnek meg a cikkek. Amikor új cikket hozol létre fokozottan ügyelj a helyesírásra, az elgépelésekre.

Képet feltölteni a bal oldalon levő fájl feltöltése linkkel tudsz. Hosszabban a képek használatáról: a Wikipédia:Képhasználati technikák és a Wikipédia:Képek licenceinek megadása oldalakon olvashatsz. Pilgab üzenet 2008. január 4., 17:03 (CET)Válasz