Szerkesztővita:Pataiadam

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Winston 16 évvel ezelőtt a(z) Törlési megbeszélés + képsablon témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Pataiadam!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon vagy a tudakozóban érdeklődhetsz. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a Wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Ha szeretnél egy segítőt a Wikipédiával való megismerkedéshez, megkérhetsz egy mentort. Csak Kattints ide!, és kövesd a megnyíló szerkesztőablak fölötti útmutatást.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Marci1994 vita 2008. január 3., 20:06 (CET)Válasz

Törlési megbeszélés + képsablon[szerkesztés]

Szia!

Engedd meg, hogy én is üdvözöljelek a Wikipédia szerkesztői között!

Egyúttal szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy még nem vagy jogosult szavazni a törlési megbeszélésen, mivel 2 hétnél nem régebben regisztráltál a Wikipédiába.

Másrészt kérlek, hogy amennyiben te készítetted a Kép:Halaszle.jpg képet, és feltételek nélkül szabad felhasználásúvá akarod nyilvánítani, akkor cseréld le a rajta elhelyezett sablont a {{Közkincs-sajátra}}.

Továbbá felhívom a figyelmedet, hogy a Wikipédiában szerzői jog által védett szövegeket, képeket stb. csak a szerző előzetes engedélyével, és a GFDL licenszről való előzetes tájékoztatása mellett szabad. Ezért kérlek, a halászlé cikkben írottakat fogalmazd át valamelyest. Egyben kérlek, tekintsd át a Wikipédia:Formai_útmutató lapon írottakat, hogy megfelelően „formába hozd” az általad írott lapokat.

Végül kérlek, hogy az Emo-mit_miért? lapon elhelyezetthez hasonló kommentárokat mellőzd, mivel azon vandalizmusnak minősülnek, amit nagyon nem nézünk jó szemmel a Wikipédiában. Ha a lap tartalmával vagy létjogosultságával kapcsolatos véleményedet akarod kifejteni, azt megteheted az adott lap vitalapján, bár az sem a személyes ellenszenv kifejtésére szolgál.

Ha bármilyen segítségre van szükséged, fordulj bizalommal hozzám (az aláírásom melletti „vita” linkre kattintva) vagy a mentorokhoz.

További örömteli közreműködést a Wikipédiában

Winston vita 2008. január 4., 23:04 (CET)Válasz