Szerkesztővita:Parsifal~huwiki

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Ary 13 évvel ezelőtt a(z) A Hungarista Mozgalom jelképei témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Parsifal~huwiki!

Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a Segítség! lapokon, akkor a portán vagy a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára! Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (pl. érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ez az üdvözlet is példa rá. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást! - nagytibi üzen, ? 2006. március 30., 21:08 (CEST)Válasz

Archiválás[szerkesztés]

A magyar Wikipédiában a vitalapok kiradirozása barátságtalan gesztusnak számít, ehelyett inkább az archiválás a bevett.
Ennek az az oka, hogy bár a laptörténetben így is, úgy is minden továbbra is hozzáférhető, de ott nehézkesebb megtalálni valamit, mint az archívumban.
Két szokásos módja is van az archiválásnak:
  • Az egyik, hogy az elavult szakaszokat mindig saját magad emeled át a vitalapodról az archívumba. Ennek megvan a maga kis forgatókönyve, amit az ember esetleg elfelejt az egyik archiválástól a másikig, tehát jó helyre fel kell vésni, hogy mindig kéznél legyen a leírása.
  • Az archíválás másik módja, hogy automatikus archiválást veszel igénybe. Van egy (ro)bot, ami rendszeresen körbejár, és megnézi azokat a lapokat, amikre meghívták. Ha talál egy olyan szakaszt rajta, ami már elavult, akkor átemeli a szakaszt az archívumba. Előre elhatározhatod, hogy mennyi idő múltán tekintsen valamit a lapodon elavultnak. Ha valami még folyamatban van, vagy más oknál fogva továbbra is a vitalapodon akarod tartani, akkor megjelölheted a szakaszt így: {{függőben}}, és akkor a bot rajtahagyja a vitalapodon, akármilyen régi is. Ennél a módszernél egyszer rá kell tenni a lapodra egy meghívót a bot számára (erre meg szokás kérni valakit, aki ebben jártas), és később csak arra kell figyelni, hogy hova kell, vagy nem kell a {{függőben}}.
Szívesen segítek az archiválás beindításában a vitalapodon.
Karmelaüzenőlap 2010. január 6., 12:36 (CET)Válasz

Köszönöm, még nem sikerült kitanulmányoznom mindezt. Azon vagyok, hogy sikerüljön.

A Hungarista Mozgalom jelképei[szerkesztés]

Szia! A laptörténet alapján te hoztad létre a fenti szócikket, viszont semmilyen forrást nem adtál meg a lap tartalmának alátámasztására. Légy szíves, pótold! Bővebben lásd az alábbi útmutatót: WP:FORR. – Ary vita 2010. július 15., 23:29 (CEST)Válasz

A felhasználóneved meg fog változni[szerkesztés]

2015. március 20., 08:41 (CET)

Átnevezve[szerkesztés]

2015. április 19., 10:40 (CEST)