Szerkesztővita:Nagyhagymas

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Bdamokos 17 évvel ezelőtt
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Nagyhagymas!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a segítség lapokon, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Dami reci 2006. november 22., 22:59 (CET)Válasz

Szia, a Konya lapra írt szöveget a szócikk névtérbe írtad, ami a lexikoncikkeknek van föntartva. A kocsmafalra megtalálod a linket a fenti üdvözletben. Addig is ide másolom amit a Konyalapra írtál, ha gondolod vagy írd annak a vitalapjára vagy a Kocsmafalra. Üdv--Dami reci 2006. november 22., 22:59 (CET)Válasz

A Konya szócikkből áthozva:

Sziasztok!

Nem tudom jó helyre írok-e,mert pár perce regisztráltam.Írtam is pár mondatot,de ezek szerint a kocsma falára írtam,mert nem láttam itt megjelenni.Minden esetre örülök,hogy rátaláltam a Wikipédiára.Most sajnos "elszaladt" az idő,már késő van,de holnap több időm lesz és akkor talán többet megtudok erről az egészről. Addig is üdv.mindenkinek:

                          Évi.

Kérlek olvasd el az első lépések oldalt, hogy megismerkedj a Wikipédia szerkesztésével. A hozzászólásaid a vitalapokon a Aláírás gombbal vagy négy hullámosvonallal (~~~~) tudod aláírni. Üdv--Dami reci 2006. november 22., 23:02 (CET)Válasz