Szerkesztővita:Morsolyam

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Teemeah 6 évvel ezelőtt a(z) Koreai nevek témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Morsolyam!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a segítség lapokon, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk!
DJózsef 2007. április 14., 15:45 (CEST)Válasz

Koreai nevek[szerkesztés]

Szia. Kérlek vedd figyelembe, hogy a magyar Wikipédián kötelező átírni a koreai neveket magyarosra. Ehhez a WP:KOREAI oldal nyújt segítséget, az alján van automata átíró is. Kérlek, hogy ne linkelj K-pop-blogokat forrásnak, a forrásokat pedig tedd <ref></ref> tagek közé, és lehetőleg használd a {{cite web}}(?) sablont a formázásukhoz. Köszönöm. Xia Üzenő 2018. február 7., 14:16 (CET)Válasz