Szerkesztővita:Kozmad

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Harp 18 évvel ezelőtt a(z) Magnitúdó témában

Üdv a Magyar Wikipédiában! Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. Ha bármi kérdésed lenne amire nem találsz választ, akkor a portán, a Kocsmafalon érdeklődhetsz vagy kérdezz nyugodtan a vitalapomon. Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a Felhasználói lapodon. A vitalapokon így írhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~ (négy hullám). Ez be fogja helyettesíteni az aktuális dátumot és a nevedet.

A Kép:Hrd.jpg-hez légyszi add meg a forrást és a felhasználási engedélyt (licencet), ami alapján a Wikipédiában felhasználhatjuk. Ebben segít a felküldési útmutató és a Wikipédia:Képek licenceinek megadása lap.

Köszi szépen, sok sikert és jó szerkesztést! -- nyenyec  2005. június 29., 19:07 (CEST)Válasz

a wikis képekhez megjegyzés kell[szerkesztés]

kedves Kozmad!

Ugye elolvastad, hogy csak olyan képek kerülhetnek a Wiipédiába, amelyeknek a készítője engedélyt adott a terjesztésre, illetve közkincsnek minősülnek.

..ne felejtsd el a képet a szabad felhasználásra vonatkozó kiegészítéssel ellátni, különben a képet törölnünk kell!

példa a kiegészítésre: http://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%A9p:Erzsebet_old.jpg --Rodrigó 2005. július 3., 22:27 (CEST)Válasz

Magnitúdó[szerkesztés]

(Véletlen a felhasználó lapjára raktam, most áthozom.)

A magnitúdó szócikket ajánlom figyelmedbe. Valahogy össze kellne hozni a látszólagos és abszolút fényesség szócikkel. Egyelőre azokba egy lásd még magnitúdó szöveget raktam.

Figyelj rá, hogy csak szabadon felhasználható képeket tölts fel (feketetest sugárzás és luminozalitás oldal), különben törlődnek. A feltöltéskor azt hiszem minden érthetően oda van írva. Kérlek ne okozz felesleges munkát nekünk!

A luminozalitás kifejezést nem hallottam, és láthatóan a Google sem találja sehol. Nem luminozitásról van szó? -- Árpi (Harp) 2005. július 6., 13:41 (CEST)Válasz