Szerkesztővita:Kaldenekker

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Tosan 15 évvel ezelőtt a(z) Üdv! témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Kaldenekker!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide! Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon, melynek kialakításához segítséget itt találsz. (Itt írhatsz például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Mdavid89 vitalap 2008. július 2., 15:47 (CEST)Válasz

Köszöntünk a magyar Wikipédiában!

Üdvözlünk!

Mivel első szerkesztéseid a magyar Wikipédiában a labdarúgáshoz kapcsolódnak, ezért első lépésként javasoljuk, látogass meg néhány hasznos oldalt, amelyek segítségedre lehetnek a szócikkeid írásakor:

  • Labdarúgásportál: színes, összefoglaló, tartalomajánló lap.
  • Mintaszócikkek: néhány hasznos minta arról, hogyan írhatsz jó cikket labdarúgókról, labdarúgócsapatokról, avagy bajnokságokról.
  • Irányelvek: irányelvek, amelyek egyrészt szabályozzák a szócikkek elnevezéseit és felépítését, másrészt elősegítik a közös munkát.

Amennyiben kedvet érzel, csatlakozz kis létszámú, de annál lelkesebb csapatunkhoz a Labdarúgásműhelyben. Nincs más dolgod, mint itt beírnod a neved és néhány szót arról, hogy miről szeretnél írni.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon, melynek kialakításához segítséget itt találsz. (Itt írhatsz például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! CFC vita 2008. július 4., 21:23 (CEST)Válasz

Üdv![szerkesztés]

Üdv! Az általad saját magadról vagy közeli ismerősről alkotott (Kaldenekker Ferenc szócikket) töröltük, de nem azért, mert rólad (rólatok) szól, és nem azért, mintha nem volnál (volnátok) fontosak nekünk, hanem mert a a szócikknévtérbe kerülő lapoknak téma szerint meg kell felelniük a nevezetesség kicsit egyetemesebb feltételeinek.
  • Mindenki írhat viszont magáról a saját userlapján, ha már regisztrált.
  • Hogy a munkád ne vesszen kárba, ide, a vitalapodra átmásoltuk, amit alkottál, és felhasználhatod bátran a már célja szerint is valóban rólad szóló lap elkészítésekor. (Akkor se ess kétségbe, ha törölték a lapot, és nem másolták át neked a tartalmát, az adminisztrátorok vissza tudják nyerni.)
  • További szerkesztéseid előtt légy oly kedves, tanulmányozd át a Wikipédia alappilléreit! Mielőtt új szócikk szerkesztésébe fogsz, nézz körül, mit lehet és mit nem, s ha mégis, akkor hogyan!

További minden jót kívánunk! Tosandolce VITA 2008. augusztus 18., 10:47 (CEST)Válasz

Kaldenekker Ferenc 1994 Dec. 18. Kecskemét. Jelenleg Kerekegyházán él.