Szerkesztővita:HoremWeb/2010 november

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Alensha 13 évvel ezelőtt a(z) :) témában

<-- 2010 októbervissza az aktuális vitalapra2010 december -->


Koronázás

Szia,

belekontárkodtam az ókori egyiptomi koronázás témájába, az angolból fordítgatván. Tartok tőle, hogy nem tökéletes a dolog, ezért örülnék neki, ha tudnál vetni rá egy pillantást. Nem kérlek rá, hogy dolgozz rajta, csak egyszerűen töröld ki légyszi az esetleges hibás vagy téves dolgokat, ebben a cikkben nem kell részletekbe menni.

Meg ha tudnád esetleg értékelni a kiemelési eljáráson a Bode Múzeum cikkemet, hálás lennék... nagyon leállt most a kiemelés, alig van értékelő.

köszi– Szilas vitalapom 2010. november 7., 16:34 (CET)

Megnéznéd ezt ha megkérhetnélek

request for new languages Doncseczvita 2010. november 23., 11:09 (CET)

Szia! Holnap lejár a határideje a szócikknek, kérlek, nézz rá még a két szükséges-igényed miatt. Köszi. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2010. november 26., 13:57 (CET)

Köszi. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2010. november 27., 20:09 (CET)

Re: Mi van veled?

Szia! Köszönöm szépen a jókívánságot! Nem tudom mennyire követed itt az eseményeket, de biztosan beleütköztél a DD-másolási ügybe. Ott segédkezek a többieknek amennyire tudok, nagy munka és rendbe kell tenni a wiki presztízse miatt is. Meg kellő várakozási idő után végre szócikket írok/nék. Haladgat. El kell, hogy keserítselek, tőlem a Gyűrűk ura nagyon távol áll, így nem is teszek neked ígéretet a segítségre, már az előbbiek miatt is. (Azért majd félszemmel figyellek :-) ) Szóval örülök, hogy hallottam rólad, és remélem sikeres lesz a projekted. Ölellek, --Ivanhoe sherwoodi erdő 2010. november 26., 22:45 (CET)

Pillanatok alatt elmegy az a pár hónap és már indulsz is "haza". Tulajdonképpen nyugodtan át is ugorhatnánk a telet :-) . Biztos vagyok benne, hogy egy remek utazást sikerül összeütnöd. Tulajdonképpen nagyon irigy vagyok :-)))). Légy jó és ..... Ölel, --Ivanhoe sherwoodi erdő 2010. november 28., 14:31 (CET)

Csak annyi hibádzik nálam, mint ami nálad is... De aztán csak összejön valami mindig. --Ivanhoe sherwoodi erdő 2010. november 29., 20:46 (CET)

:)

Hotep meg minden :) Örülök, hogy indítottad ezt a tolkienes projektet, az mindig jó, amikor valaminek a szakértői idecsődülnek :) Nem tudom, miért nem láttál a figyelőlistán, elvileg kellene. Lehet, hogy írt utánam valaki oda és csak a legutolsót mutatta.

Nincs tippem, hogy lehet figyelni őket, esetleg a műszaki kocsmafalon kérdezd meg. Én csak az egyenként végigmegyek módszert ismertem (régebben, amíg az angolon is aktív voltam, így nézegettem a többi magyar szerkesztéseit, mert nem voltak sokan :) Alensha 2010. november 29., 20:13 (CET)

LOL, itt vigyorgok a versenykiíráson (Lesújtó Pillantás… :D) Hányan vannak egy ilyen csapatban? Alensha 2010. november 29., 20:31 (CET)

Azért azok a gyurmafigurák… Jaj. :) Alensha 2010. november 29., 20:47 (CET)