Szerkesztővita:Csocso bacsi

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Dhanak 17 évvel ezelőtt a(z) Re: George Bernard Shaw témában

Értesítés blokkolásról[szerkesztés]

Szia!

1 napra felfüggesztettem a szerkesztési jogaidat személyes támadások miatt. [1]

Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. Külön ajánlom figyelmedbe a WP:CIV és WP:KSZT lapokat.

Ha szócikkeken javítani szeretnél, azt szívesen vesszük. A magánvéleményedet a cikk tárgyáról, vagy más szerkesztőkről [2] nem kell kifejtened a vitalapokon, azok ugyanis nem arra valóak. Lásd WP:VITALAP.

-- nyenyec  2006. augusztus 23., 16:15 (CEST)Válasz

Üdvözlet[szerkesztés]

Üdvözlet! Üdv a Magyar Wikipédiában! Ha még nem ismered a szerkesztés fortélyait, érdemes megismerkedned az első lépésekkel. Ha kérdésed van, fusd át a gyakran felmerülő kérdéseket, vagy nézd meg a Segítség-lapok tartalomjegyzékét. Ha ezeken nem találsz választ a kérdésedre, a kocsmafal megfelelő szekciójában érdeklődhetsz. Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon. A vitalapokon négy hullámvonallal (~~~~) írhatod alá hozzászólásaidat. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára! Sok sikert és jó szerkesztést!

--DHanak :-V 2006. augusztus 23., 16:16 (CEST)Válasz

Re: Vita:Felipe Massa[szerkesztés]

Légy szíves, olvasd el a kerüld a személyes támadásokat irányelvet! A tartalmat véleményezd, ne a szerkesztőket. A személyes támadások megnehezítik a konstruktív vitát, gyengítik a közösség összetartását és elriasztják a felhasználókat. Légy szíves, őrizd meg a hidegvéred szerkesztés közben. Köszönöm,

DHanak :-V 2006. augusztus 23., 16:16 (CEST)Válasz

Re: George Bernard Shaw[szerkesztés]

Köszönjük, hogy érdeklődsz a Wikipédia iránt! A teszted működött, és ezután töröltük. Kérünk, hogy a Homokozót használd a további teszteléshez, hiszen a próbálkozások nem maradhatnak a cikkekben, és így onnan elég hamar töröljük őket. Légy szíves, olvasd el az üdvözlőlapot, ha kíváncsi vagy arra, hogyan tudnál segíteni. Köszönjük!

DHanak :-V 2006. augusztus 23., 16:16 (CEST)Válasz