Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:Csermanek Ottó

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt V79benno 16 évvel ezelőtt a(z) Kedves Csermanek elvtárs! témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Csermanek Ottó!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid megjelölésére!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! – Bennó  (beszól) 2007. július 24., 11:49 (CEST)Válasz

ÖRÖMÖMRE SZOLGÁL DE ISTÓKUCCSE TÉNYLEG!!![szerkesztés]

HOGY ÉN TETÉGEDET ELSŐNEK DE IGAZÁN, EZ SZÁMOMRA TÖBB MINT AZ EGÉSZ ÉVI OLAJTERMÉSAMIT NEM ÁTALLANAK CSINCSILLABUNDÁRA KÖLTENI AHELYETTHOGY!!! MEGHATOTTSÁGBÓL A SZAVAIM NEM TALÁLNAK BELE!! DE TE TUDOD AMIT ÉN CSAK REJTVE IS... HADD SZORÍTOM A TE AGITPROP KEZEDET ŐSZINTEMÉLY BARÁTISÁGGAL!!! – Bennó  (beszól) 2007. július 24., 11:52 (CEST)Válasz

Mérsékelten vicces Wikistalking[szerkesztés]

Nem biztos, hogy produktív.

-- nyenyec  2007. július 24., 19:41 (CEST)Válasz

Imádlak, de humor tekintetében azér nem te leszel nálam a guru, asszem... :) (Méghogy mérsékelten vicces? Szerintem például nagyon) Maradok őszinte híved. Ettől függetlenül Csermanek elvtárs kicsit vigyázhatna tényleg, tekintve hogy nem mindenki ismeri az összefüggéseket... Tessék óvatosabbnak lenni. – Bennó  (beszól) 2007. július 24., 20:09 (CEST)Válasz

BIZTOS NEKEM AKARTAD EZT ÍRNI! KI VAGY TE??? Csermanek Ottó 2007. július 24., 19:45 (CEST)Válasz

Festményeim - Köszi[szerkesztés]

  1. (2007.okt.17 - nov.17) VAM Design Center TOP 52 művész kiállítás
  2. (2007.okt.1 - ) Vörösmarty mozi galériája

Ezek lesznek Pesten mostanában.--Kádár Tamás Megint vitatkozol?? 2007. szeptember 7., 10:37 (CEST)Válasz

Kedves Csermanek elvtárs![szerkesztés]

Nem tudom, hallott-e már a korsó, a kút és a törés példázatjáról!! Mindennek van határa. Próbálja energiáit inkább a pedkommandó jobbítására fordítani. :) – Bennó  (beszól) 2007. szeptember 7., 13:33 (CEST)Válasz

Kádár Tamás robotjának köszöntése[szerkesztés]

Ottó mint lelkes KT-fan, élete egyik legmegtisztelőbb feladataként üdvözölte a klimatikus mágus robotját az alábbiaknak megfelelően:


Üdvözlet! ISTEN HOZOTT A MAGYAR WIKIPÉDIÁBAN, Kádár TamásBot!

A LEGOKOSABB AZZAL BELEKEZDENI A WIKIPÉDIÁBA, HOGY AZ ELSŐ LÉPÉSEK UTÁNNA JÓL GYAKOROLNOD KELL A HOMOKOZÓBAN, ÉS HA BÁRMELY ELTÉVEDÉS ADÓDNAK, KÉRDEZZED MEG A KOCSMAFALAT. NAGYON FONTOS, HOGY A WIKIPÉDIÁBAN CSAK A GLOBÁLIS FELMELEGEDÉSSEL MEG A KLÍMAVÁLSÁGGAL SZABAD CSAK FOGLALKOZNI, ESETLEG SZOMSZÉD ÉS TANÁR BÁCSIK ÉLETRAJZÁT TÖLTHETED FEL, DE MINDIG FIGYELSZ A JOGTISZTASÁGRA ÉS EGY KICSIT NEM ANNYIRA FONTOS A FORRÁSOK BERAKÁSA!

MINNÉL HAMARÁBB ÍRJÁL MAGADRÓL DE MÁR ÍRTÁL IS MMAGADRÓL, AMIT KÖSZÖNÜNK EZÚTON IS A JÚZERLAPODON (PL A GLOBÁLIS FELMELEGEDÉSRŐL VAGY AZ ÍVÓVÍZHÍÁNYRÓL). EZEN A LAPON MAJD KOMMUNIKÁLNI FOGUNK HOZZÁD, AMIRE TE REAGÁLSZ, ÍGY: ~~~~.

MINÉL ELŐBB DOLGOZZ TARTALMASAN, ANNÁL JOBB! --CSERMANEK OTTÓ 2007. július 19., 20:59 (CEST)Válasz

Csermanek Ottó első szócikke 2007. július 19-én, 21:37-kor készült el a fenti címen, az alábbi szöveggel. Ottó rátermettségét bizonyítja, hogy Opa szerkesztő 21:38-kor máris szubcsonkbélyegzővel látta el a szócikket, mert „témáját tekintve fontos lehet a Wikipédiának”, amelyet Ottó leleplezését követően 21:55-kor felváltott az azonnalitörlés-sablon.


Bobby élete egy holywoodi film, Kentin Tarantino rendezésében jelent meg a magyarországi mozikban.

Bobby Spencer (Steven Stegal) a boltba megy vásárolni és ellopják a pénztárcáját. Egyszerre rádermed, hogy barátnője, Judie (Meg Rian) halott!, és keszdetét veszi a versenyfutás az idővel: a bolti tolvajok célja volta képen Jodie (Julia Robers) halála, vagy Bobby került át egy másik univerzumban?