Szemtől szembe

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Szemtől szembe
A Szemtől szembe logója
A Szemtől szembe logója
Műfaj vitaműsor

Műsorvezető Gulyás István
Somorjai Balázs
Mészáros Kata
Korábbi:
Földi-Kovács Andrea
Szabó Anett
Velkovics Vilmos

Formátum 16:9, HDTV, élő
Ország Magyarország
Nyelv magyar
Gyártás
Forgatási helyszín Budapest, Kunigunda útja 64.
Részenkénti játékidő 20 perc
Sugárzás
Eredeti adó M1
Eredeti sugárzás kezdete2015. szeptember 28.
További információk

A Szemtől szembe című műsort az MTVA megbízásából készíti a HD Stúdió Kft., az M1 napi aktuális csatornára. A műsort a Duna Média munkatársai szerkesztik. A műsor grafikájának a vezérszíne a Ma este műsorblokkhoz hasonlóan kék.[1]

Története[szerkesztés]

A műsor 2015. szeptember 28-a és 2016. június 19-e között a fél nyolcas Híradót megelőzően került adásba; a 19 órai hírösszefoglalót követően 19:05-kor kezdődött. 2016. szeptember 12-e óta a hat órai Híradót megelőzően tűzik műsorra; 17:35-ös kezdéssel. Innentől kezdve az M1 stúdiójában készítik el a műsorokat, melyek élőben kerülnek adásba.

Hétköznaponként a nap témájáról vitáznak politológusok, szakértők, szakpolitikusok, értelmiségiek, míg vasárnaponként a hét történéseit elemzik állandó szakértők húsz percben. A Szemtől szembe állandó műsorvezetői: Gulyás István és Somorjai Balázs, hozzájuk kapcsolódik minden adásban két meghívott vendég. Korábban Földi-Kovács Andrea, Szabó Anett és Velkovics Vilmos is vezette a Szemtől szembe című műsort.

Jegyzetek[szerkesztés]

  1. Több új műsor indul az M1-en. blikk.hu, 2015. szeptember 17. [2015. október 11-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2015. november 5.)

Források[szerkesztés]

További információk[szerkesztés]

Kapcsolódó szócikkek[szerkesztés]