„Németh Gabriella (politikus)” változatai közötti eltérés

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
[ellenőrzött változat][nem ellenőrzött változat]
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
a Élő személyek kategória hozzáadva (a HotCattel)
Jkp29 (vitalap | szerkesztései)
aNincs szerkesztési összefoglaló
21. sor: 21. sor:
| IMDb =
| IMDb =
}}
}}
'''Németh Gabriella''', PhDr. ([[Csehszlovákia]], [[1957]]. [[március 8.]] – ) [[felvidék]]i magyar politikus, a [[Magyar Koalíció Pártja]] szociális, családpolitikai és egészségügyi alelnöke, a [[Pozsony Megyei Önkormányzat]] alelnöke, az MKP [[Szenc]]i helyi szervezetének gazdasági alelnöke.
'''Németh Gabriella''', PhDr. ([[Csehszlovákia]], [[1957]]. [[március 8.]] – ) [[felvidék]]i magyar politikus, a [[Magyar Közösség Pártja|Magyar Koalíció Pártja]] szociális, családpolitikai és egészségügyi alelnöke, a [[Pozsony Megyei Önkormányzat]] alelnöke, az MKP [[Szenc]]i helyi szervezetének gazdasági alelnöke.


==Pályafutása==
==Pályafutása==

A lap 2017. március 20., 14:56-kori változata

Németh Gabriella
Született1957. március 8. (67 éves)
Nemzetiségemagyar
Foglalkozásapolitikus
SablonWikidataSegítség

Németh Gabriella, PhDr. (Csehszlovákia, 1957. március 8. – ) felvidéki magyar politikus, a Magyar Koalíció Pártja szociális, családpolitikai és egészségügyi alelnöke, a Pozsony Megyei Önkormányzat alelnöke, az MKP Szenci helyi szervezetének gazdasági alelnöke.

Pályafutása

Középiskolai tanulmányait a Szenci Magyar Gimnáziumban végezte. A pozsonyi Comenius Egyetem Pedagógiai Karán doktorált. 1990-től tagja volt a Magyar Kereszténydemokrata Mozgalomnak, 1998-tól utódpártjában, a Magyar Koalíció Pártjában folytatta politikusi tevékenységét. 2000-től a Pozsony Megyei Önkormányzat alelnöke és az MKP szenci helyi szervezetének alelnöki tisztségét is ellátja. 2011-től az MKP szociális, családpolitikai és egészségügyi alelnöke.

Forrás

  • A Magyar Koalíció Pártja weblapja