„Szerkesztővita:Nyenyec” változatai közötti eltérés

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt OrsolyaVirág 13 évvel ezelőtt a(z) Hitler témában
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
→‎Hitler: (új szakasz)
Cherybot (vitalap | szerkesztései)
a 2 szakasz archiválása (régebbi, mint 14d) a User vita:Nyenyec/Archívum26 lapra
46. sor: 46. sor:
</small>
</small>
}}
}}

== Lapvédelem ==

Szia, levédtem a júzelapod és a vitalapod a hajnali vandálrohamok miatt. [[User:Data Destroyer|Data Destroyer]]<sup>[[User vita:Data Destroyer|Mi fáj, gyere mesélj...]]</sup> 2009. július 19., 10:38 (CEST)

<br clear="all" />
== Visszalátogatóban ==

Barátaim, Magyarok!

Régen engem mindig érdekelt, hogy egykor aktív szerkesztők miért hagyják itt ezt a nagyszerű projektet. Hátha más is kiváncsi ilyesmire, leírom, hogy az én esetemben mi történt és még pár mindenféle dolgot, ami eszembejut. :)

A rövid változat: lak- és munkahelyet váltottam és már csak nagyon kevés szabadidőm, illetve energiám marad, amit inkább a családomnak igyekszem szentelni.

Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy hosszú hónapokkal előre tudtam, mikor leszek kénytelen szögre akasztani a wikipédista sapkát így nem ért nagy sokként a dolog.

Az adminisztrátori jogosultságomról lemondtam. Ha majd megint lesz időm Wikipédiázni, akkor szeretnék a tartalomra koncentrálni és azt hiszem, így majd könnyebb lesz.

Összességében kellemes emlékeim vannak az itt töltött nem elhanyagolható időről.
Néhány tanács, amit kezdő wikipédiás önmagamnak visszaküldenék sok évvel ezelőttre:
# a szabadidő drága, ezért minden eszközt érdemes bevetni a zajszűrésre. A közösségi lapok illetve a felhasználók 20%-a a felelős az utólag visszatekintve már egyértelműen elpazaroltnak bizonyult idő 80%-áért. Az én időmben a VandalFighter, a megtisztított figyelőlista és a PageDown volt a leghatékonyabb eszköz a zaj szűrésére, de érdemes körülnézni, hátha mostanra fejlődött a tudomány.
# a hallgatás nem beleegyezés
# nem kell mindenre (azonnal) válaszolni
# gyakorlatilag mindenki [[Szerkesztő:Nyenyec/Jószándék|jószándékkal]] szerkeszt, de sokan vannak akik hajlandóak szemét módon viselkedni, hogy elérjék a nemes (vagy annak hitt) céljaikat. Néha észre sem veszik.
#* (de mindezt csak interneten. élőben tök normális emberek ők is.)
# a tartalom az igazán fontos, még akkor is, ha a meta-megbeszélések vonzónak tűnnek
# érdemes körülnézni, más wikipédiákban milyen konfliktusok vannak és megmosolyogni, mennyire hasonlóak, mint a magyar Wikipédia
# érdemes elolvasni hosszú idővel ezelőtti, akkor nagyon komolynak hitt vitáinkat és megmosolyogni, hogy utólag mennyire viccesek :)
#* vita közben érdemes elgondolkodni, hogy "tényleg olyan fontos ez?", "fog erre valaki 1, 3, 5 év múlva egyáltalán emlékezni?"
# a problémák 95%-a kommunikációs probléma: az emberek állandóan félreértik mások szavait, szándékát és érzéseit. az igazi baj nem ez a tény, hanem, hogy szinte mindenki meg van győződve arról, hogy ez nem így van és ő igenis jól érti, hogy mit akar / mire céloz a másik. :)
# az emberek másképp viselkednek, ha úgy érzik közönség figyeli őket. nem mindent lehet és érdemes nyilvánosan megbeszélni.
# fikázni könnyű, alkotni (és működtetni) nehéz
# a trollok és [[Szerkesztő:Nyenyec/Útmutató szabadságharcosoknak|szabadságharcosok]] sosem fogynak el. voltak már a kezdetektől és mikor az aktuálisak majd odébbállnak, lesznek helyettük megint.
# a hosszabb-rövidebb szünet tényleg gyógyító erejű érdemes élni vele.

Sok sikert a szerkesztéshez, remélem még találkozunk! Hagyjatok azért majd még pár piros linket nekem is! ;)

-- [[User:Nyenyec|nyenyec]]&nbsp;<small>[[User_vita:Nyenyec|vita]]</small> 2009. augusztus 31., 01:13 (CEST)
:Jobban örültem volna egy visszatérőben szakaszcímnek {{(}} [[Szerkesztő:Peligro|Peligro]] ([[Szerkesztővita:Peligro|vita]]) 2009. augusztus 31., 07:56 (CEST)

::Peligro +1, bizony. Mielőbb gyere vissza, link pirosan lesz elég, a légió meg csak rád vár :) [[User:Data Destroyer|Data Destroyer]]<sup>[[User vita:Data Destroyer|Mi fáj, gyere mesélj...]]</sup> 2009. augusztus 31., 08:23 (CEST)
:::+1 Remélem, egyszer majd wikitérben is találkozhatunk. Mindenesetre addig is elmondhatom: „ez a szerkesztő még látta a nagy Nyenyec(e)t”. :)) Családilag azonban biztos, hogy jól döntöttél. Sok sikert mindenhez! {{)}} (Ezt a 'Laci bá'-t amúgy is le kell még rendeznünk, mert hála neked, azóta is rajtamragadt. ;) – [[User:ELVe|<span style="color:blue;">eLVe</span>]] <sup>[[User_vita:ELVe|kedvesS(z)avak]]</sup> 2009. augusztus 31., 08:39 (CEST)
::::+1! Inkább a családoddal tördj, szerintem nagyobb örömöd lesz benne! Természetsen várunk vissza! Ja, igen.. a Laci bá ma már klasszikus! {{D}} – [[User:OrsolyaVirág|OrsolyaVirág]][[Kép:Extracted pink rose.png|25px]]<sup>[[User vita:OrsolyaVirág|StickyandSweet]]</sup> 2009. augusztus 31., 08:56 (CEST)

''Jóbarát! Egyet mondok, kettő lesz belőle:''
#a legjobb mondatod itt: ''a hallgatás nem beleegyezés;''
#sohase legyen piros link belőled!
::Üdv: [[User:OsvátA|OsvátA]] <sup>[[User_vita:OsvátA|Palackposta]]</sup> 2009. augusztus 31., 09:52 (CEST)

:Volt vitánk, bőven, különösen egy-két téma körül. Van, amit sajnálok, van, ami mellett ma is kiállok.
:Megértettem, hogy az élethelyzeted komolyabb felelősségek vállalásába juttatott, mint eddig, és ez jó. Talán az új élet miatt jobban megértesz egyes régebbi történéseket, mint akkor és ott.
:NAGYON jó volna, ha kapcsoltban maradhatnánk, én Skypon foglak keresni, és ha nem is mindig, de néha jó volna választ kapni.
:A legnagyobb jókat kívánva, – [[Szerkesztő:Burumbátor|<font color="#000080" >'''Burumbátor'''</font>]] <sup>[[Szerkesztővita:Burumbátor|<font color="#006400" >'''Hyde Park Corner'''</font>]]</sup> 2009. augusztus 31., 12:19 (CEST)

Ájváj. {{(}} <span style="border-left:1px dotted #435e00;padding-left:5px;">[[Szerkesztő:Bennó|'''Bennó''']]</span><span class="Benno">[[Fájl:Emblem-very-very-evil.svg|22px]]<sup>[[Szerkesztővita:Bennó|fogadó]]</sup></span> 2009. augusztus 31., 12:41 (CEST)

Lezárult egy korszak :( Nyenyec, várunk vissza, akár mezei szerkesztőként jössz, akár adminként, akár csak olvasóként, aki időnként beleszól :) A legjobbakat kívánom a wikin kívüli életedhez! – [[File:Award-star-silver-3d.png|13px]][[User:Alensha|<span style="color: #008ea1">Alensha</span>]][[File:Award-star-silver-3d.png|13px]]&nbsp;[[User talk:Alensha|<span style="color: #008ea1"><sup>sms</sup></span>]] 2009. augusztus 31., 16:01 (CEST)


== ritkán jössz ==
== ritkán jössz ==

A lap 2010. június 2., 01:57-kori változata

Ha ide írsz, akkor itt fogok válaszolni. Így követhető marad a beszélgetés kívülállók számára, illetve a magam számára, hogyha 1 hét múlva el akarom olvasni. :)

Archívum

Archívum (?)



ritkán jössz

...de jó a szöveg, ami hoztál :-) Kellemes ünnepeket! – Hkoala 2009. december 28., 15:46 (CET)Válasz

Bújjék!

kedves Nyenyec, eredményes, békés, boldog új esztendőt kívánok Mindannyiótoknak, jó egészséget és Isten áldását szívből a lusta, hisztis szőke Winterrose vita 2009. december 30., 20:59 (CET)Válasz

Allapok

Szia Nyenyec! Szerkesztői allapokon "ragadt" szócikkeket keresgélek, és belefutottam a Szerkesztő:Nyenyec/varmegyek oldaladba. Már van Sablon:Magyar Királyság vármegyéi szócikkünk, ha erre az allapra nincs szükséged, nem dolgozol már vele megtennéd, hogy belemásolod ezt a sablont?

{{azonnali|Saját allap, már nincs szükségem rá|2=-~~~~}}

Ha még van vele valami terved, akkor persze maradjon. Jelezz vissza kérlek! Köszönöm előre is, szia! December vita 2010. március 13., 18:51 (CET)Válasz

U.i.: Ezekre is vess már egy pillantást légyszi: Szerkesztő:Nyenyec/George S. Patton vs George Patton, Szerkesztő:Nyenyec/Hosszú kések éjszakája vs Hosszú kések éjszakája. Semmi gond nincs velük, ha még dolgozol rajtuk, csak előfordul, hoyg elfelejtődnek ezek az allapok. Kösz, szevasz December vita 2010. március 13., 18:59 (CET)Válasz

Kösz! A vármegyék maradjon? Szevasz! December vita 2010. április 2., 08:34 (CEST)Válasz

MJ:Got to Be There

Kedves Nyenyec!

Erre a szócikkre Got to Be There még Te tetted rá a csonk-jelzést. A cikket kiegészítettem, gondolom, így már nem csonk és ki lehet venni, ugye? – Krisztavita 2010. március 29., 13:14 (CEST)Válasz

Hitler

Szia!

Ezt a Szerkesztő:Nyenyec/Adolf Hitler (Uncyclopedia) allapodat nem lehetne áttolni Unciba? Szerintem óriási, hülyére röhögtem magam rajta! Vigyor Üdv, – OrsolyaVirágHardCandy 2010. június 1., 21:42 (CEST)Válasz