„Wikipédia:Bejelentkezés” változatai közötti eltérés

Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
(Teendők bővítése elfelejtett jelszó/felhasználónév esetén. Remélem, nem lesz rá senkinek szüksége.)
Címke: 2017-es forrásszöveg-szerkesztő
Címke: 2017-es forrásszöveg-szerkesztő
* Ellenőrizd a böngésződ jelszókezelőjét, amennyiben korábban megjegyeztetted a böngészővel a belépési adataidat.
* Amennyiben korábban megadtál e-mail címet a fiókodhoz ''és'' jelenleg is hozzáférsz a postafiókhoz, akkor a [[Speciális:Jelszó helyreállítása]] oldalon add meg a felhasználónevedet vagy az e-mail címedet. Pár perc múlva kapni fogsz egy e-mailt egy ideiglenes jelszóval, amivel be tudsz jelentkezni a fiókodba. Ezt követően mindenképp változtasd meg a jelszavadat.
* Amennyiben de nem adtál meg e-mail címet vagy nem férsz hozzá a postafiókodhoz, ''de még be vagy jelentkezve'' a fiókodba, nyiss egy új szakaszt a [[Wikipédia:Kocsmafal (műszaki)|műszaki kocsmafalon]], amiben írd le a problémádat, valamint küldj egy e-mailt aaz <code>info-hu{{@}}wikimedia.org</code> címre. A levélben szintén írd le a problémádatproblémát, linkeld be a kocsmafali szakaszt, valamint adj meg új e-mail címet a régi helyett (már ha volt). Amennyiben megbizonyosodtunk arról, hogy legitim a kérésed, pár napon belül a postafiókhoz rendeljük a fiókodat és kérhetsz új jelszót a [[Speciális:Jelszó helyreállítása]] oldalon. [[wikitech:Password_reset#Wikimedia_SUL_account|További információ]].
* Amennyiben használtál valamilyen Wikipédia eszközt (pl. [[Wikipédia:AutoWikiBrowser|AutoWikiBrowser]]), ellenőrizd, hogy nem-e jegyeztetted meg a jelszavadat a programmal. Segítséget a [[Wikipédia:Botgazdák üzenőfala|botgazdák üzenőfalán]] tudsz kérni.
 

Navigációs menü