Sablonvita:A török kiűzése Magyarországról

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jump to navigation Jump to search

Nem lehetne, hogy a sablonbox egészoldalas lenne? úgy ahogy az a többi sablon esetében is lenni szokott? Taz vita 2015. január 27., 19:26 (CET)

Ez nem olyan navbox, oldalra, mint a többi hasonló "x háború csatái"? Akela vita 2015. január 28., 03:23 (CET)

A párkányi csatánál legalul van, s elég otrombán néz ki. Ha olyan kéne legyen mint az infobox, akkor sem jó mérete. Taz vita 2015. január 28., 10:44 (CET)
Bontsuk ketté a problémát: Konkréten a párkányi csatánál a probléma az, hogy a cikk szövege rövidebb, mint az infobox magassága, ezért minden lelóg alul az ürességbe. Több ilyen is van, általános probléma a rövid cikk + hosszú infobox kombináció (márpedig részletes infobox kell, ez nem kétséges). Talán ezért találták ki az egyes rovatokat becsukva mutató, egyenként lenyitható infoboxokat (hirtelen nem tudom, hol láttam, de van már ilyen). A navboxok is lehetnének alapból becsukva. Hosszabb szövegű cikkeknél a navbox az infobox alatt jól elmegy. Egy egészen másik kérdés az infobox / navbox egységes szélessége, ez szerintem is szükséges lenne. De ezt szerintem a Sablonműhelynél vesd föl, mert ide, erre a vitalapra nemigen jön senki. Akela vita 2015. január 28., 11:43 (CET)
Fel tettem itt: Wikipédia-vita:Sablonműhely#Navbox / infobox egységes szélesség. Akela vita 2015. január 28., 12:02 (CET)