Mr.J Channel

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Mr.J Channel
(MR.J頻道)
Balról jobbra: Hsziao Maj (Xiao Mai), Eri Otoguro, Show Luo és Jay Chou a Mr.J Channel első adásában
Balról jobbra: Hsziao Maj, Eri Otoguro, Show Luo és Jay Chou a Mr.J Channel első adásában
Műfaj zenés, szórakoztató talkshow

Alkotó Jay Chou
Műsorvezető Jay Chou
Hsziao Maj
Ice Cream
Csang Tu-kuo
Eri Otoguro

Ország  Kínai Köztársaság
Nyelv mandarin
Gyártás
Producer Jay Chou
Részenkénti játékidő 90 perc
Sugárzás
Eredeti adó CTiTV
Eredeti sugárzás kezdete2010. október 31.[1] – 2011. január 1.[2]
Státusz műsorról levéve
További információk

A Mr.J Channel (hagyományos kínai: Mr.J頻道, pinjin: Mr.J Píndào, magyaros átírásban Mr.J Pintao) egy tajvani szórakoztató talkshow, melyet a mandopopénekes Jay Chou négy barátjával vezet. A talkshow első adására 2010. október 31-én került sor, az első meghívott sztárvendég Show Luo volt. A műsort szombatoként adta a CTiTV csatorna. 2011. január 1-jén Chou bejelentette, hogy a talkshowt leveszik a műsorról, mivel olyan zsúfolt a 2011-es programja, hogy nem tudja tovább folytatni a műsorvezetést.[2]

Fogadtatás[szerkesztés]

A talkshow első epizódját vegyesen fogadta a közönség, az AGB Nielsen jelentése szerint a hasonló témájú műsorok között a 13. helyen végzett és meglehetősen alacsony nézettségi rátát produkált. Egyes nézők „nehezen nézhetőnek” ítélték, másoknak azonban tetszett Chou „sajátos humorérzéke”.[3] Általános kritika volt, hogy Chou a háttérbe húzódott, alig beszélt és jóformán Show Luo vette át tőle a házigazda szerepét.

Források[szerkesztés]

  1. Hides manhood pretending to be woman, Alan Luo asks if Director Chou loves him”, Chinatimes/fordítás: JayChouStudio, 2010. október 30.. [2010. november 24-i dátummal az eredetiből archiválva] (Hozzáférés ideje: 2010. november 2.) 
  2. a b 周杰伦辞去《Mr.J频道》主持工作 自称档期过满. 163.com, 2011. január 1. [2011. január 6-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2011. január 3.)
  3. Jay Chou's talkshow debut suffers low ratings. Channel NewsAsia, 2010. november 3. (Hozzáférés: 2010. december 6.)