Fájl:Map of counties of Hungary 2004.svg

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 1 052 × 744 képpont, fájlméret: 159 KB)

Összefoglaló

Leírás
English: Colored counties of Hungary
Magyar: Magyarország megyéi színezve
Dátum
Forrás SVG version of Map of counties of Hungary 2004.png
SVG in SVG.svg Ez a vektorgrafikus kép néhány olyan elemet tartalmaz, ami innen lett átvéve: HU counties names.svg HU counties names.svg (by PM).
Szerző Tacsipacsi

Licenc

Én, e mű szerzője a művemet az alábbi licenc alatt teszem közzé:
Creative Commons CC-Zero Ez a fájl a Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication licenc alatt lett közzétéve.
A műhöz tartozó személy ezzel a dokumentummal a munkáját köztulajdonná tette. A törvények alapján megengedhető mértékig lemondott minden őt megillető jogról a szerzői jog és az összes kapcsolódó vagy vonatkozó törvény alapján, ami a munka alapján neki járna az egész világon. A CC0 alatt kiadott művek szerzőjét nem kell megjelölni. A munka hivatkozásakor nem kell jóváhagyást kérni a szerzőtől.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2016. november 26., 13:00Bélyegkép a 2016. november 26., 13:00-kori változatról1 052 × 744 (159 KB)Tacsipacsi{{Information |Description ={{en|1=Colored counties of Hungary}} {{hu|1=Magyarország megyéi színezve}} |Source =* SVG version of Map of counties of Hungary 2004.png * Based on [[:File:HU count...

Több mint 100 oldal használja ezt a fájlt. A következő lista csak a fájlt használó első 100 lapot mutatja. A teljes lista ezen a lapon található meg.

Metaadatok