Cuccok (Így jártam anyátokkal)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Cuccok
Így jártam anyátokkal
2. évad, 16. epizód
Eredeti címStuff
ÍróKourtney Kang
RendezőPamela Fryman
Gyártási szám2ALH16
Első sugárzás2007. február 19.
Első sugárzás Magyarországon2008. november 24.
Kronológia
ElőzőA szerencsepénz
KövetkezőArrivederci, Fiero
Az Így jártam anyátokkal epizódjainak listája

A Cuccok az Így jártam anyátokkal című televízió-sorozat második évadának tizenhatodik epizódja. Eredetileg 2007. február 19-én vetítették, míg Magyarországon egy évvel később, 2008. november 24-én.

Ebben az epizódban Robint felbosszantja, hogy Ted a legtöbb holmiját az exbarátnőitől kapta. Barney egy botrányosan rossz színielőadással vesz elégtételt Lilyn.

Cselekmény[szerkesztés]

Tedet nyomasztja, hogy egy csomó fantasztikus élményben volt része az exbarátnőivel, ezért valahányszor ilyen sztorit mesél, mindig azt hazudja, hogy a húgával történt. Amikor végül beismeri, Robin azt mondja neki, hogy már felnőttek, és lehet éretten kezelni ezt a helyzetet. Csakhogy amikor kiderül, hogy Ted majdnem az összes cuccát az exbarátnőitől kapta, Robin már kevésbé lelkes, és arra kéri Tedet, szabaduljon meg ezektől. Mivel a többiek is Robin pártjára állnak, beadja a derekát. Ám később kiderül, hogy Robin öt kutyája mind-mind egy exbarátjától van. Ezen összevesznek, és Ted már a kutyák helyére is az exbarátokat képzeli. Robin békülékeny módon a nagynénjéhez viszi el őket, csakhogy Ted meg úgy dönt, hogy mégsem dobja ki a cuccait. Ezen rettenetesen összevesznek, aminek a végén fontos döntést hoznak meg: összeköltöznek.

Mindeközben Lily meghívja a többieket az amatőr színitársulatának az előadására. A darab borzasztóan rossz és unalmas, de négyük közül csak Barney mondja meg őszintén a véleményét. Lily szerint a barátoknak támogatniuk kellene egymást és nem ilyen csúnyákat mondani a másikra. Válaszul Barney arra kéri őt, hogy ha ő is előad egy darabot, akkor azt nézze végig és élvezze. Nem sokkal később csakugyan előadja a saját egyszemélyes darabját, aminek minden pillanata kizárólag Lily idegesítését szolgálja. Hosszú órák után Lily végül mégis elismeri, hogy ez borzalmas, de a többiek közös elhatározással szeretnék, ha folytatódna a második felvonással. Az azonban annyira rossz, hogy Marshall kiosztja a pofogadás második pofonját.

Kontinuitás[szerkesztés]

  • Marshall a "Mit lépsz? Most!" játékot játssza Barneyval, amit Bilson űzött az "Élet a gorillák között" című epizódban.
  • Elcsattan a pofogadás második pofonja.

Jövőbeli visszautalások[szerkesztés]

  • Barney Robin és Ted összeköltözésének a gondolatától is irtózik, ezért megpróbálja szabotálni azt "A költözés" című részben.
  • Robin a "Közbelépés" című epizódban is úgy mutatkozik, mint aki nem kötődik a személyes tárgyai iránt.
  • Barney hasonlóan őrült módszereket dolgoz ki célja elérése érdekében, mint a "Robbanó húsgolyók" és a "Szünet ki" című részekben látható.
  • Robin kutyái a későbbiekben nem láthatóak, de az "Örökkön örökké" című epizódban már ismét tart azokat.
  • A költözéssel kapcsolatos elméletei ellenére a "Nagy pakolás" című részben Barney örömmel segít az anyjának.
  • Robinnak nem esik le, hogy a nagynénje, akinek a kutyákat elajándékozza, leszbikus. Lily másodpercek alatt rájön erre, Robin viszont csak sokkal később, a "Szakítások ősze" című részben jön erre rá.

Érdekességek[szerkesztés]

  • Barney kritikával illeti ebben a részben a Hupikék törpikéket. Négy évvel később Neil Patrick Harris, a Barneyt alakító színész a Hupikék törpikék filmben játszott.
  • Josh Radnor allergiás a kutyaszőrre, ezért a kutyákkal forgatott közös jeleneteknél mindig kéznél volt egy orvos.
  • Barney darabjának címe "Cseszd meg, Lily" (Suck It Lily), mely az előadás előtt látható egy pillanatra.

Vendégszereplők[szerkesztés]

Zene[szerkesztés]

  • The Stooges – I Wanna Be Your Dog
  • Gary Higgins – Thicker Than a Smokey

Fordítás[szerkesztés]

Források[szerkesztés]