Beautiful Gong Shim

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Beautiful Gong Shim
(미녀 공심이)
Pang Mina (Bang Min-a) és Namgung Min a 6. részben
Pang Mina és Namgung Min a 6. részben
Műfaj romantikus vígjáték

Író I Himjong
Rendező Pek Szucshan, Nam Thedzsin
Főszereplő

Namgung Min (남궁민)
Pang Mina (방민아)

Szo Hjorim (서효림)
On Dzsuvan (온주완)

Ország Dél-Korea
Nyelv koreai
Évadok 1
Epizódok20
Gyártás
Producer I Szonghun
Részenkénti játékidő 60 perc
Gyártó The Story Works (더스토리웍스)
Forgalmazó SBS
Sugárzás
Eredeti adó SBS
Eredeti sugárzás2016. május 14. – 2016. július 17.
Státusz fut
Korhatár 15 éven aluliaknak nem ajánlott.
Kronológia
Előző Mrs. Cop 2
Következő The Second Last Love
További információk

A Beautiful Gong Shim (hangul: 미녀 공심이Minjo Kong Similatin betűkkelMinyeo Gong Simi?), alternatív angol címein Pretty Ugly vagy Beast’s Beauty, 2016-ban bemutatott dél-koreai televíziós sorozat, melyet az SBS csatorna tűzött műsorra. A főszerepben Namgung Min, Pang Mina, Szo Hjorim és On Dzsuvan (온주완) látható.[1][2][3][4][5][6]

Történet[szerkesztés]

Kong Sim egész életét gyönyörű és sikeres ügyvéd nővére, Mi árnyékában tölti. Csúnyának tartják, esetlennek és furának, aki csengővel jár-kel, hogy az emberek félreálljanak az útjából és egy előnytelen parókát visel, mert a sok sztressz miatt hullik a haja. A fura öltözékű, ódivatú lány véletlenül botlik bele An Danthébe, a habókos ügyvédbe, aki ingyen képviseli a rászorulókat, és sofőrként dolgozik éjjel, hogy meg tudjon élni. A férfi kiveszi Sim tetőtéri kis félszobás lakását. A lány azért költözött ide, hogy távol legyen a családjától – akik kizárólag a nővérét ajnározzák és soha egy jó szavuk sincs a másik lányukhoz – most azonban szüksége van a pénzre, hogy megvalósítsa az álmát és festészetet tanuljon Olaszországban.

Danthe azonban felborítja Sim gondosan megtervezett életét, állandóan cukkolja és jókat mulat az esetlenségein. Sim és Danthe szinte egyszerre barátkoznak össze Szok Csunszuval, a Star Group örökösével, aki vidám és jólelkű fiatalember, ám maga is családi problémákkal küzd. Apja az elnöknő férjének félrelépéséből született, és mivel az igazi unokáját, Csunphjót elrabolták Csunszu első születésnapján, az elnöknő nem szívleli a fiút. Danthe azonban hamar belopja magát a szívébe, amikor sofőrködik neki, az elnöknő pedig megbízza a feladattal, hogy segítsen neki megtalálni Csunphjót. Danthe rémálmokkal küzd, folyton egy síró kisfiút lát álmában, de nem tud rájönni, ki lehet az és miért sír.

Simet felveszik a Star grouphoz, hogy Csunszu apjának titkárnője legyen, kizárólag azért, mert ő volt a jelentkezők között a legcsúnyább – a feleség így akarja megakadályozni, hogy a férje ismért megcsalja a titkárnővel. Sim elkezd vonzódni Csunszuhoz, ugyanakkor Danthe is megmozgat benne valamit, annak ellenére, hogy folyton veszekszenek és egymás haját tépik. Nővére, Mi is kiszemeli magának Csunszut, mert gazdag férjet szeretne. Mindent meg is tesz, hogy megszerezze, hazudni és a húgán átgázolni is képes érte. Danthe eleinte egyszerűen mulatságosnak tartja figyelni a csetlő-botló, de szívét és eszét helyén kezelő, fura lányt, később azonban érzései komolyra fordulnak és egyre féltékenyebbé teszi, hogy Sim a másik férfi közeledését fogadja el.

Szereplők[szerkesztés]

Források[szerkesztés]

  1. Yoo Ji-hye: 남궁민 측 “‘야수의 미녀’ 출연 확정”…첫 지상파 주연 (koreai nyelven). Maeil Broadcasting Network, 2016. március 24. (Hozzáférés: 2016. május 10.)
  2. Pyo Jae-min: 민아, ‘야수의 미녀’ 여주인공 확정..혜리 인기 잇나 [공식입장] (koreai nyelven). Naver, 2016. április 12. (Hozzáférés: 2016. május 10.)
  3. Yoon Soo-jeong: 서효림, ‘야수의 미녀’ 주연 캐스팅 '이 시대의 완벽녀 변신' (koreai nyelven). Star Daily News, 2016. április 12. (Hozzáférés: 2016. május 10.)
  4. Jeon Hyo-jin: 남궁민·민아 ‘미녀 공심이’ 알콩달콩 대본 리딩 (koreai nyelven). Naver, 2016. április 25. (Hozzáférés: 2016. május 25.)
  5. 함께 만드는 기쁨 SBS (koreai nyelven). SBS . (Hozzáférés: 2016. május 25.)
  6. Park So-jung: 'Beautiful Gong Shim' off to moderate start; 'New Journey to the West 2' hits milestone. Yonhap News Agency , 2016. május 16. (Hozzáférés: 2016. május 25.)