Wikipédia:Szavazás/Javaslatok/VisualEditor hivatkozások

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

VisualEditor hivatkozások[szerkesztés]

A szövegjóváhagyási eljárás kiírása: Adam Harangozó vita 2018. október 28., 16:46 (CET) [válasz]

A tulajdonképpeni szavazás legkorábban három nappal ez után az időpont után kezdődhet, és csak akkor lehet elindítani, ha a megfogalmazás utolsó változatát legalább 4 szerkesztő jóváhagyta, beleértve a kiírót is.


Szeretném a segítségeteket kérni, hogy rázzuk egy picit gatyába a VisualEditort - sok új szerkesztőnek könnyebbség lenne, ha használhatóbb lenne. Ennek egyik első lépése, ha megoldanánk, hogy lehessen forráshivatkozásokat beszúrni a VisualEditorrel. Ehhez el kell döntenünk, melyik forrástípusokat kínálja fel a szerkesztő automatikusan. Szeretném szavazásra bocsátani, hogy melyik hivatkozássablonokat ajánlja fel a felület. További infók itt.

Még ne szavazz, a szöveg még nincs jóváhagyva!
Idekattintva fejezd ki véleményed:

A szavazás javasolt szövege[szerkesztés]

Még ne szavazz, a szöveg még nincs jóváhagyva!


A VisualEditor jelenleg nem tudja kezelni a forráshivatkozások sablonjait. Ennek megoldásához, ki kell választani, melyik sablonokat ajánlja fel automatikusan. Az A opció az angol Wikivel kompatibilis {{cite book}}(?), {{cite web}}(?), {{cite news}}(?), {{cite journal}}(?) sablonok választása. A B opció a magyar {{CitLib}}(?), {{CitPer}}(?), {{CitWeb}}(?) sablonok, amelyek jobban követik a magyar címleírása szabályokat.


Még ne szavazz, a szöveg még nincs jóváhagyva!

Jóváhagyom, hogy ez a szöveg szavazásra kerüljön[szerkesztés]

Ha a más megfogalmazást szeretnél, vagy ha a szavazásra bocsátásnak irányelvi akadályát látod, akkor azt a Szövegmódosítási javaslatok című részbe írd!

Szövegmódosítási javaslatok és kifogások a szavazás megtartása ellen[szerkesztés]