Vita:2018. évi nyári ifjúsági olimpiai játékok

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ez a szócikk témája miatt az Olimpiaműhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Jól használható Ez a szócikk jól használható besorolást kapott a kidolgozottsági skálán.
Nélkülözhetetlen Ez a szócikk nélkülözhetetlen besorolást kapott a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: Dj (vita), értékelés dátuma: 2022. november 13.
Olimpiai témájú szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Vitaindító kezdeményezés a „Kiemelt cikk” rovatba érkezésért[szerkesztés]

III. nyári ifjúsági olimpia
Adatok
RendezőBuenos Aires,  Argentína

Megnyitóünnepségoktóber 6.
Záróünnepségoktóber 18.
Magyar részvétel
Sportolók79
ZászlóvivőVég Zsombor
Arany
12
Ezüst
7
Bronz
5
Össz.
24
Helyezés az éremtáblázaton5
Milák Kristóf
Milák Kristóf

Október 6-án kezdődött, és ma tíz napja, október 18-án végződött Buenos Airesben a III. nyári ifjúsági olimpia.

A 79 tagú magyar csapat minden idők legjobb szereplésével, 12 arannyal, 7 ezüsttel és 5 bronzzal, összesen 24 éremmel zárta az olimpiai játékokat. Még az aranyérmesek közül is kiemelkedik két háromszoros ifjúsági olimpiai bajnok: Késely Ajna és Milák Kristóf.

A 2018. évi nyári ifjúsági olimpiai játékok szócikkénk készítése is sokemberes csapatmunka, de szükség van kezdeményezőkre is. Ezen szócikket október 5-én Gerry89 szerkesztősporttárs indította el, s még aznap elkészítette a startra kész fokig.

A folytatás ismert sikeres példája a 2018-as labdarúgó-világbajnokság, amely a 21. világbajnokság volt, amelyet június 14. és július 15. között rendeztek Oroszországban, s amelynek egyik hőse Luka Modrić lett. Gerry89 már július 27-én kezdeményezte a kiemelt státusz elnyerését, és a közöségi munka eredményeként augusztus 24-én megkapta. A támogatók egyike már augusztus 9-én előre lefoglalta a Kezdőlapon a helyet, és a cikkajánló 2018. szeptember 6. és 2018. szeptember 9. között kinn szerepelt a „Kiemelt cikk” rovatban a Kezdőlapon.

Tisztelt @Gerry89! Kérlek, szíveskedj a kiemelési eljárást most is elindítani. Az újabb közös sikerben bízva a Szerkesztősporttársak közösségében üdvözöl: – *feridiák vita 2018. október 28., 23:52 (CET)Válasz


Szia @*feridiákǃ Bocs, de szerintem ennek semmi értelme. Ezeknek a modorosan megfogalmazott mondatfolyondároknak. Nem csak a kezdőlap vitalapján, hanem sehol, semelyik vitalapon. Max a sajáton, ott mindenki saját kedvére csinálhat ezt-azt. Most már nekem is elegem van ebből a jelenségből, kérlek többet ne pingelj ehhez hasonló dolog miatt. Fáraszt, idegesít, egyszerűen feleslegesnek tartom. A III. nyári ifjúsági olimpia szócikke nem kiemelt szintű, úgyhogy a szakasz nyitását sem értem. – Gerry89 vita 2018. október 29., 13:22 (CET)Válasz